حسین عباسزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از بستههای حمایتی که دولت برای بحث کارکاههای آسیب دیده از بیماری کرونا درنظر گرفته، ارائه تسهیلاتی در این زمینه است.
وی افزود: در راستای حمایت از صنعتگرانی که از توان مالی کمتری برخوردار بودند، نیز حمایتهایی صورت گرفت که در اسفندماه به عنوان تسهیلات بلاعوض در اختیار پیشکسوتان و ازکارافتادگان حوزه صنایع دستی قرار گرفت.
معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانجنوبی بیان کرد: از محل اعتبارات توسعه صنایع دستی چون پارچه مله و گوهرسنگها نیز مورد حمایت قرار گرفت.
عباس زاده اظهار کرد: میزان صادرات صنایع دستی در سال گذشته ۸۰ هزار دلار بود که از محل فروش صنایع دستی در نمایشگاههای خارج از کشور، گمرک استان و صادراتی که شرکتهای تعاونی و صنعتگران داشتند، انجام گرفت.
وی افزود: میزان فروش صنایع دستی در سال گذشته ۷ میلیارد تومان بود که به نسبت سال ۹۷ حدود ۳۰ درصد رشد داشته است.
معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانجنوبی با بیان اینکه در اسفندماه و نوروز ۹۹ به دلیل شیوع بیماری کرونا، کارگاههای صنایع دستی تعطیل شدند، تصریح کرد: به دنبال پیگیریهای وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دولت با هدف حفظ اشتغال نیروی انسانی شاغل در حوزههای گردشگری و صنایع دستی با بستههای حمایتی برای واحدها و فعالان گردشگری و صنایع دستی موافقت شد.
عباس زاده ادامه داد: امهال سه ماهه مالیات اعم از مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده، تعویق سه ماهه بازپرداخت اقساط تسهیلات بانکی و امهال پرداخت 23 درصد حق بیمه کارفرمایی پرسنل شاغل در واحدهای گردشگری و صنایع دستی از جمله این حمایتهاست.
وی بیان کرد: تعویق پرداخت قبوض حاملهای انرژی( آب ، برق، گاز) به مدت سه ماه و پس از آن به صورت اقساطی، امکان استفاده واحدها و فعالان گردشگری وصنایع دستی از اوراق تضمینی سرمایه در گردش، گواهی اعتبار مولد( طرح گام) و امکان استفاده از تسهیلات بانکی با نرخ 12 درصد از جمله دیگر حمایتها از صنعتگران است.
معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانجنوبی ادامه داد: علاوه بر این تمدید دوره امهال سه ماهه این موارد به شش ماه نیز در دست پیگیری است که به محض نهایی شدن اعلام خواهد شد.
عباس زاده افزود: در سال ۹۹ طرح خوشهای صنایع دستی اجرا خواهد شد که در این راستا برای هر شهرستان یک ماموریت ویژه طراحی شده که زمینه تولید و میزان تولیدکنندگان را افزایش خواهد داد.
وی با تشکر از نگاه ویژه استاندار به این طرح و فعالیت فرمانداران، تصریح کرد: در سال گذشته رتبه یک کاهش نرخ بیکاری را در کشور داشتیم که در سال جاری امیدواریم با توسعه صنایع دستی زمینه اشتغالزایی گسترده را داشته و تا سه هزار نفر افزایش تولیدکننده در استان داشته باشیم.
معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانجنوبی ادامه داد: به دلیل شیوع کرونا تهیه مواد اولیه برای فعالان صنایع دستی به سختی انجام میشود و کارگاهها فعال نیستند.
عباس زاده یادآور شد: پس از شکست کرونا و عبور از این شرایط امیدواریم با برگزاری نمایشگاههای متعدد در سطح استان و ملی، حامی تولیدکنندگان باشیم.
انتهای پیام
معاون میراث فرهنگی خراسانجنوبی خبر داد:
از بستههای حمایتی ویژه برای فعالان صنایع دستی تا صادرات ۷ میلیاردی در سال گذشته
ایسنا/خراسان جنوبی معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانجنوبی با بیان اینکه میزان فروش صنایع دستی در سال گذشته ۷ میلیارد تومان بود که به نسبت سال ۹۷ حدود ۳۰ درصد رشد داشته است، گفت: بستههای ویژه حمایتی برای فعالان صنایع دستی تعریف شده تا شاهد توسعه اشتغالزایی باشیم.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات