• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99012011116
  • خبرنگار : 50163

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان خبر داد

افزایش کیفیت بارش‌ها در زنجان

افزایش کیفیت بارش‌ها در زنجان

ایسنا/زنجان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان از افزایش کیفیت بارش‌ها در زنجان خبر داد.

یوسف رضاپور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که بر اساس داده‌های ۹ ایستگاه باران‌سنجی فعال در سطح استان میزان بارندگی‌های استان تا روز گذشته حدود ۲۷۱ میلی‌متر ثبت شده است، اظهار کرد: این میزان در مقایسه با سال گذشته ۲۲ درصد کمتر است و در مقایسه با متوسط بلندمدت و شرایط نرمال ۲۷ درصد وضعیت بهتری دارد.

وی تاکید کرد: علی‌رغم این‌که نسبت به سال گذشته میزان نزولات کمتر بوده است، ولی کیفیت بارش‌ها در سال آبی جاری چه به لحاظ نوع بارش که عمدتا برف و چه به لحاظ زمان بارش که در وقت مناسب به وقوع پیوست وضعیت بهتری دارد.

این مسئول با اشاره به این‌که سال گذشته عمده بارش‌های زنجان در اواخر اسفند و فروردین سال اتفاق افتاد، ادامه‌ داد: زنجان سال گذشته جزو ۱۰ استان در معرض سیلاب بود.

رضاپور تصریح کرد: افزایش کیفیت بارش‌ها قطعا تاثیر خوبی بر وضعیت منابع آبی استان چه به لحاظ ذخیره آب در تابستان و چه از لحاظ تغذیه آب‌خوان‌ها خواهد گذاشت.

وی با اشاره به وجود ۴ سد مخرنی در استان، گفت: ۶۶ درصد ظرفیت سد تهم در حال حاضر پر است که این میزان در سال گذشته ۵۲ درصد بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با اشاره به این‌که سد تهم سدی است که آب شرب شهرستان زنجان وابسته به این سد است، یادآور شد: خوشبختانه این سد وضعیت خوبی دارد و تابستانی بدون مشکل را برای زنجانی‌ها رقم خواهد زد. میزان پرشدگی سد گلابر نیز ۶۷ درصد  است که سال گذشته این میزان ۵۵ درصد بود.

این مسئول با اشاره به این‌که سد کینه‌ورس جزو سدهایی است که بیشترین آورد را داشته و به علت ورودی‌های زیاد معادل حجم سد کینه‌ورس رهاسازی انجام شد، عنوان کرد: در حال حاضر میزان پرشدگی سد ۸۷ درصد که سال گذشته ۹۸ درصد بود.

وی میزان پرشدگی سد تالوار را نیز ۲۴ درصد عنوان کرد و گفت:  در مجموع ۲۶۸ میلیون متر مکعب حجم ذخیره آب‌های پشت سد است که سال گذشته ۲۴۵ میلیون متر مکعب بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان خاطرنشان کرد: علی‌رغم رهاسازی‌ها در سد تالوار و کینه‌ورس ۹ درصد ذخیره آب نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha