عبدالکریم گراوند در نشست ویدئو کنفرانس با فرمانداران استان بوشهر که با محوریت بررسی پروژه های عمرانی برگزار شد، اظهار کرد: با پیگیری های صورت گرفته ۲.۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی و ۲.۵ میلیارد تومان هم از اعتبارات وزارت بهداشت برای تکمیل اورژانس هسته ای بوشهر اختصاص یافت.
وی یادآور شد: تامین این میزان اعتبار نقش مهمی در تکمیل پروژه مهم اورژانس هسته ای برای استان بوشهر دارد.
این مسئول با اشاره به اولویت بندی پروژه های عمرانی در شهرستانها اضافه کرد: حوزه معاونت عمرانی استانداری، نقشه راه پروژه های عمرانی استان را به تفکیک شهرستانی تدوین کند.
استاندار بوشهر با بیان اینکه پروژه های سفر هیات دولت به استان برای اجرا و تامین اعتبار، تفکیک شهرستانی شود، اضافه کرد: پروژه های عمرانی در شهرستان ها با نظر فرمانداران تامین اعتبار می شوند، ضمن اینکه تفکیک شهرستانی پروژه های دستگاه های اجرایی هم باید مشخص شود.
مقام عالی دولت در استان بوشهر تاکید کرد: در اولویت بندی اجرا و تامین اعتبار پروژه های شهرستانی، فرمانداران مشکلات عمده شهرستانها را مد نظر داشته باشند، یکی از مشکلات جدی استان مسئله آب است که نباید از این مشکل غافل شویم.
وی تصریح کرد: شیوه جدید توزیع اعتبارات در استان، هدفگذاری برای پایان سال است و سازمان برنامه و بودجه، معاونت عمرانی، فرمانداران و تمام دستگاه های اجرایی مکلف هستند سال مالی را در بهمن ماه تمام کنند.
استاندار بوشهر یادآور شد: توزیع اعتبارات دقیقه ۹۰ بازخورد خوبی برای استان نخواهد داشت و سازمان برنامه و بودجه استان این رویه را تغییر دهد.
عبدالکریم گراوند یادآور شد: در حالی که اعتبار ارزش افزوده شهرداری ها در سال ۹۶ کمتر از ۶۵۰ میلیارد تومان بوده این رقم امسال به ۸۱۰ میلیارد تومان رسیده و ضروری است شهرداری ها توجه به عمران شهری را در تدوین پروژه ها لحاظ کنند.
وی تاکید کرد: فرمانداران از ظرفیت منابعی که در اختیار دهیاری ها قرار دارد استفاده کنند ضمن اینکه نظارت جدی بر منابع در دسترس دهیاری ها صورت گیرد.
این مسئول بیان کرد: یکی از فرصت های خوبی که بعد از کرونا در استان ایجاد شد استفاده از ظرفیت ویدئو کنفرانس است که در وقت و هزینه هم صرفه جویی می کند لذا فرمانداران و دستگاه های اجرایی از این امکان برای نشست ها و جلسات خود استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات