زهره الهیان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به مسئولیت دولت در دوران پساکرونا، اظهار کرد: برای پیشگیری از ابتلا به کرونا راهی را طی کردیم که اطلاعات مردم نسبت به نکات بهداشتی و رعایت آن در زندگی فردی و اجتماعی بالاتر رفت. کاری که ستاد کرونا و برنامه های صدا و سیما برای اطلاع رسانی در زمینه این بیماری انجام داد و آگاه سازی مردم را بر عهده گرفت شرایطی ایجاد کرد که به نوعی منجر به افزایش ارتقاء سطح سواد سلامت مردم شد.
منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم با بیان اینکه مردم اگر قبل از شیوع کرونا نکات بهداشتی را کمتر رعایت می کردند امروز در این زمینه جدی تر و بهتر عمل میکنند، تاکید کرد: این نکته مثبتی است و میتوان از آن برای شرایط پساکرونا نیز استفاده کرد؛ چرا که رعایت نکات بهداشتی هم برای پایان بخشیدن به این بیماری و کاهش شیوع آن تاثیرگذار است و هم میتواند برای جلوگیری از بیماری های واگیردار در آینده تاثیرگذار باشد.
الهیان با بیان اینکه تلاش وزارت بهداشت و صدا و سیما برای اطلاع رسانی در زمینه رعایت نکات بهداشتی و اولویتبخشی به این موضوع قابل قبول است، گفت: عملکرد مجموعه نظام در حوزه سلامت اعم از وزارت بهداشت، بسیج جامعه پزشکی، سپاه، ارتش و نیروهای خودجوش مردمی سبب شد ما از کشورهای موفق در زمینه مقابله با کرونا باشیم و کارنامهای بهتر از برخی کشورهای غربی در این زمینه نشان دهیم.
وی با بیان اینکه سایر کشورها میتوانند از تجربه ایران در مقابله با کرونا استفاده کنند، تاکید کرد: البته خود ما نیز باید الگوهای موفقتر جهانی را هم مورد مطالعه و بررسی قرار دهیم که در این میان تجربه چین از تجربههای قابلتوجه است و میتواند در کشور ما نیز مورد استفاده قرار گیرد.
منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در پاسخ به پرسشی درباره ارزیابی عملکرد دولت در مقابله با ویروس کرونا، اظهار کرد: در مجموع عملکرد وزارت بهداشت و نظام سلامت قابل قبول است، اما به مدیریت منسجم دستگاههای دولتی نقدهایی وارد است؛ چرا که گاهی دستگاههای دولتی به مصوبات ستاد ملی کرونا درباره آنچه در این جلسات تصویب می شد توجهی نمی کردند.
الهیان در پایان یادآور شد: در مورد طرح فاصلهگذاری اجتماعی نیز لازم بود تا این کار زودتر انجام میشد تا شاهد شیوع کرونا در حد و اندازه فعلی نباشیم که تاخیر در اجرایی کردن این طرح قطعاً از نکات قابل نقد دولت تلقی میشود.
انتهای پیام
نظرات