• پنجشنبه / ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 99011407064
  • خبرنگار : 71591

کرونا توسعه شبکه ۵G را در اروپا و جهان عقب انداخت

کرونا توسعه شبکه ۵G را در اروپا و جهان عقب انداخت

شیوع گسترده ویروس کرونا توسعه و برقراری شبکه ۵G را در بسیاری از کشورها به‌خصوص اروپا به تعویق خواهد انداخت.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش وب سایت networkworld، بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری به تازگی برآورد و اعلام کرده‌اند که شیوع گسترده به ویروس کرونا یا بیماری کووید-۱۹ که تاکنون بسیاری از کشورهای جهان را به شدت درگیر کرده و آنها را با بحران های متعددی مواجه کرده است، بدون شک راه ‌اندازی و توسعه زیرساخت‌های مربوط به نسل پنجم شبکه اینترنت همراه موسوم به شبکه ۵G را در بسیاری از کشورهای جهان به‌ویژه قاره اروپا نیز به تعویق خواهد افتاد؛ به گونه ای که پیش بینی می شود برقراری آن را حداقل به مدت دو ماه عقب خواهد انداخت. 

کشورهای بسیاری در سراسر جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، چین، کره جنوبی، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی و غیره با همکاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵G هستند و در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داده‌اند.

همچنین بسیاری از بزرگترین شرکت‌های مخابراتی و اپراتورهای فعال در جهان نظیر نوکیا، اریکسون، هواوی، ال جی، زد تی ای ، اسپرینت و غیره به شدت در حال رقابت برای راه‌اندازی نخستین شبکه اتصال به اینترنت نسل پنجم ۵G هستند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه می‌شود.

اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه‌ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین‌المللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن (IMT-۲۰۲۰) آغاز کرد. در نتیجه رسماً یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک به‌دنبال برقراری و راه‌اندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵G در کشورهای مختلفی هستند و در این زمینه از توانایی‌ها و برنامه‌های خود رونمایی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha