• چهارشنبه / ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۷:۵۹
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99011306656
  • خبرنگار : 71467

با بخشنامه سازمان اداری و استخدامی

حضور حداقلی کارکنان تا ۲۰ فروردین تمدید شد

حضور حداقلی کارکنان تا ۲۰ فروردین تمدید شد

با تصمیم ستاد ملی مدیریت کرونا در مورد تمدید زمان فاصله اجتماعی و کاهش ترددها، سازمان اداری و استخدامی نیز اعلام کرد که تا ۲۰ فروردین ماه حضور کارکنان مجددا به صورت یک سوم خواهد بود.

به گزارش ایسنا، از ایام قبل از نوروز امسال با توجه به شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا و ضرورت کاهش تردد، در رابطه با ساعت حضور کارکنان در سازمان‌ها و  ادارات تغییراتی ایجاد شد؛ به طوری که تا پایان اسفند حضور کارکنان از ساعت ۸ تا ۱۳ تعیین و اجرایی شد.

اما در ایام نوروز و با تشدید نظارت‌ها بر تردد و همچنین اعمال محدودیت‌های بیشتر به منظور کنترل ویروس کرونا تصمیم بر کاهش حداقلی حضور کارکنان در محیط‌های اداری گرفته شد؛ به طوری که به دنبال تصمیم ستاد مدیریت کرونا، سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد که حضور کارکنان در دستگاه‌های اجرای، بانک‌ها و بیمه‌ها به صورت حداقل یک سوم نیرو و به صورت شیفت بندی خواهد بود؛ در عین حال که بقیه کارکنان می‌توانند دورکاری کنند و یا اینکه به آنها مرخصی داده شود.

این دستور العمل سازمان اداری و استخدامی از ۵ تا ۱۵ فروردین قابلیت اجرا داشت.

با این حال با تصمیم اخیر دولت و ستاد ملی مدیریت کرونا برای تمدید محدودیت‌های اعمال شده تا ۲۰ فروردین، سازمان اداری و استخدامی طی بخش‌نامه‌ای اعلام کرده که شرایطی که تا ۱۵ فروردین ماه اعلام کرده بود تا ۲۰ فروردین تمدید و ابلاغ می‌شود.

بنابراین از شنبه (۱۶ فروردین) به مدت یک هفته، کارکنان در سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی به صورت حداقلی و شیفت حضور خواهند داشت؛ به طوری که یک سوم آنان سر کار  حاضر می شوند و دو سوم دیگر به دورکاری رفته یا مرخصی خواهند  گرفت.

طبق اعلام سازمان اداری و استخدامی، مرخصی افراد در این مدت استحقاقی محسوب نخواهد شد و به عبارتی جزو ۳۰ روز مرخصی استحقاقی سالانه آنها قرار نخواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۱-۱۴ ۰۰:۴۹

پس‌ شرکت های خصوصی‌چی میشه؟ ما تو این وضعیت خطرناک چجوری با استرس بریم سر کار کار فرما که فقط فکر منافع خودشه

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۱۴ ۱۶:۰۶

کارمندان زندان 9 روز از سیزده روز عیده سرکار بودند

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۱۰:۳۸

لطفا پیگیری کنید که آیا در این هفته ی جدید هم30 فروردین این شیفت بندی صورت می‌گیرد؟