علی زینیوند درکارگروه ساماندهی مشارکت مردم در پیشگیری ،کنترل و مقابله با ویروس کرونا که در استانداری برگزار شد اظهار داشت: درکشور بالاتر از فریضهی نماز جمعه و جماعت و زیارت حرم مطهر حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) وجود ندارد که اینها برای حفظ سلامتی مردم به حالت تعلیق در آمده است در حالی که با این تفاسیر باز هم افرادی دست به کارشکنی زده اند. درصد بسیار زیادی از مردم کشور این ویروس را جدی گرفته اند و به مسائل بهداشتی اهمیت می دهند اما فاجعه ی موجود در حال حاضر همین افراد هستند که نه مسائل بهداشتی را رعایت می کنند و نه این ویروس را جدی گرفتهاند و جان مردم را به مخاطره انداخته اند.
معاون استاندارسیستان وبلوچستان افزود: دستورالعمل کارگروه های ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا به فرمانداران ابلاغ شده و آنها موظفند به صورت جدی با وجود تعطیلی های پیش رو امور مشارکت مردمی در هر شهرستان را ساماندهی کنند.
زینی وند گفت: ساماندهی ها باید به شکل محله محور صورت پذیرد و گروه های جهادی نیز در آنها نقش بسزایی خواهند داشت و این ساماندهی ها باید به گونه ای شکل بگیرد که هیچ محله ای بدون متولی باقی نماند.
ویبا بیان اینکه مجمع خیرین سلامت نیز می تواند در رفع نیازمندی های بیمارستان ها در بحث تامین تجهیزات پزشکی و لوازم بهداشتی نقش مهمی داشته باشد، ادامه داد: جمعیت هلال احمر نیز باید با تعریف یک شماره حساب مختص به مقابله با کرونا به جمع آوری کمک های مردمی اقدام کند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان اظهار داشت: ۷۰ درصد مشاغل کشور در حوزه خدمات فعالیت دارند که با شیوع این ویروس مشاغل آنها تعطیل شده است، بنابراین باید نیازمندیهای معیشتی آنان تامین شود.
زینی وند گفت: مشارکت های مردی در این حوزه می تواند به روند کمک رسانی تاثیر مثبتی داشته باشد.
ویدر پایان گفت: ویروس کرونا باعث تغییر در ساختار حیات بشری و در حوزه مسائل سیاسی، اجتماعی، حاکمیتی، اقتصادی و ... خواهد شد و برنده ی این مبارزه در آخر کشوری خواهد بود که در این مشکلات به خود و مردمانش باور داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات