خبرنگار: سارا سبزی / تصویربردار و تدوینگر: نوید مرسلی
کرونا را بیشتر بشناسیم - بخش دوازدهم
ویدئو / آیا مواد غذایی در مقابله با کرونا مفید هستند؟
از زمان شیوع ویروس کرونا در ایران، برخی افراد در رسانهها و شبکههای مجازی توصیههایی برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس یا جلوگیری از اپیدمی آن مطرح کردهاند. برخی نیز بر اساس باورهای پیشین خود، به استفاده از دود اسپند (اسفند) یا برخی مواد غذایی روی آوردهاند تا خود را از شر این ویروس در امان بدارند. این باورها چقدر درست هستند؟ آیا مصرف برخی مواد غذایی میتواند ما را از ابتلا به کووید-19 در مصون کند؟ دکتر حمید سوری - استاد اپیدمیولوژی و عضو ستاد کنترل اپیدمی کرونا - در بخش دوازدهم از سری ویدئوهای «کرونا را بیشتر بشناسیم» به این پرسشها پاسخ میدهد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات