به گزارش ایسنا، سایت العهد لبنان به نقل از اطلاعات درز یافته گزارش داد، محاصره اعمال شده به بهانه "قرنطینه کردن" این استان منجر شده دهها فرد مبتلا به بیماریهای مزمن در القطیف به دلیل نبود بیمارستانهای تخصصی از درمان بیماریهای روده بزرگ، نارسایی کلیوی، سرطان و غیره محروم شوند؛ مسالهای که منجر شده آنها ناگزیر شوند به خارج از القطیف بروند و این وضعیت سلامتی آنها را بیشتر به خطر میاندازد.
فواد ابراهیم، فعال مخالف سعودی گفت، اوضاع بهداشتی دهها بیمار در القطیف به دلیل نبود بیمارستانهایی مناسب برای درمان بیماران قلبی، کلیوی، سرطان و غیره بدتر شده است. چنین بیمارستانهایی در الخُبر و الدمام وجود ندارند.
وی این سوال را مطرح کرد: چه کسی به این وضعیت رسیدگی میکند آیا سیستم نادانی مثل سیستم سعودی به چنین مسائلی توجه میکند؟ اما فشارها را باید افزایش دهیم، زیرا سکوت یعنی مرگ.
دولت عربستان مدعی قرنطینه کردن القطیف شده اما تدابیر و اقداماتش متناسب با هیچ یک از معیارها و اصول جهانی قرنطینه نیست که در بقیه کشورهای شاهد ویروس کرونا اجرایی شده است.
خبرگزاری فرانسه نیز در گزارشی طولانی به وضعیت بهداشت در القطیف به خصوص بعد از تبلیغات نظام سعودی درباره ثبت مواردی از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور پرداخت.
به گزارش این خبرگزاری، ساکنان سخنرانیهای دینی را از طریق اینترنت دنبال میکنند. خانوادهها نیز حجم بالایی از کالاها را از سوپرمارکتها خریداری کردهاند و مردم در تکاپو برای خریدن ماسک و دستکش یکبار مصرف هستند.
به طور کلی ساکنان منطقه القطیف به این محدودیتهای جدید که علیه این منطقه غنی از نفت اعمال شده، عادت کردهاند. در حال حاضر تنها این منطقه به بهانه شیوع کرونا تحت قرنطینه قرار گرفته است.
حسینیهها نیز که محل تجمع شیعیان در مناسبتهای مختلف دینی هستند روز دوشنبه همزمان با سالروز وفات حضرت زینب (ع) شاهد حضور مردم نبودند و روحانیون سخنرانیهایشان را در اینترنت منتشر میکنند.
انتهای پیام
نظرات