• چهارشنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 98122116181
  • خبرنگار : 50046

برخورد قضایی با فعالیت خانه‌های مسافر در خراسان شمالی

برخورد قضایی با فعالیت خانه‌های مسافر در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون گردشگری خراسان شمالی با اشاره به افزایش و تشدید بازدیدهای نظارتی در راستای اجرای دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با کرونا در سطح استان، گفت: در صورت مشاهده فعالیت خانه‌های مسافر، برخورد قضایی با آن‌ها انجام می‌شود.

علی کاظمی اظهار کرد: نظارت‌ها با هدف حفظ سلامت مردم و پیشگیری از شیوع کرونا ویروس در روزهای اخیر تشدید شده است.

به‌گزارش ایسنا، به نقل از روابط‌ عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی، وی با بیان اینکه فعالیت تأسیسات گردشگری استان متوقف شده است، تصریح کرد: تنها در مواردی خاص و تحت تمهیدات بهداشتی و نظارتی ویژه، تعدادی از مراکز برای مواقع اضطرار، آماده‌به‌کار هستند.

کاظمی افزود: فعالان حوزه گردشگری و مدیران این واحدها، دستورالعمل‌های ابلاغی را کاملاً رعایت کرده‌اند و در جریان بازدیدها نیز موردی از تخلف تاکنون مشاهده و یا گزارش نشده است.

معاون گردشگری خراسان شمالی در خصوص فعالیت خانه‌های مسافر در شرایط تعطیلی مراکز اقامتی استان، گفت: با دستگاه قضایی هماهنگی لازم انجام گرفته است و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت، این خانه‌های مسافر پلمب خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha