• چهارشنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98122116075
  • منبع : نمایندگی سمنان

اختصاص ۸۷ درصد از زکات استان سمنان به فقرا

 اختصاص ۸۷ درصد از زکات استان سمنان به فقرا

ایسنا/سمنان مدیرکل کمیته امداد استان سمنان از اختصاص ۸۷ درصد از زکات استان سمنان به فقرای این استان خبر داد و گفت: حجم مشارکت مودیان استان سمنان در پرداخت زکات به ۱۴ میلیارد و ۲۷۱ میلیون تومان رسید

محسن مسعودیان راد، مدیر کل کمیته امداد استان با اشاره به اینکه  امسال، ۱۴  میلیارد و ۲۷۱ میلیون تومان زکات جمع آوری شد، اظهار کرد: در رویکرد جدید زکات ما به دنبال توانمندی مددجویان هستیم و بر این باوریم که مصرف کنندگان زکات با گره خوردن به اشتغال، به عنوان تولید کنندگان در جامعه تلقی شوند.

وی با تاکید بر اینکه شفاف سازی هزینه کرد زکات جمع آوری شده در اولویت برنامه‌های کمیته امداد است، گفت: در سال جاری ۸۷ درصد زکات سهم فقرا و ۱۳ درصد صرف پروژه‌های عام المنفعه شد.

 مدیر کل کمیته امداد استان سمنان بیشترین میزان جمع آوری شده زکات استان را مربوط به شهرستان شاهرود  با دو میلیاردو ۹۸۵ میلیون تومان دانست و خاطرنشان کرد:بعد از آن شهرستان گرمسار با یک میلیارد و ۹۵۰ و شهرستان دامغان  با یک میلیاردو ۹۰۴ میلیون تومان در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

مسعودیان‌راد با تاکید بر تبیین صحیح اهمیت و پیامدهای مثبت پرداخت زکات در بین عموم مردم، گفت: بالغ بر ۱۲ میلیارد میلیون تومان از مجموع زکات جمع آوری شده زکات مستحبی بوده است.

مدیر کل کمیته امداد استان سمنان  با تاکید بر اینکه زکات جمع آوری شده در هر منطقه باید در همان شهر یا استان هزینه شود، گفت: هیچ گونه حق جابه‌جایی مبالغ جمع آوری شده زکات از منطقه ای به منطقه دیگر وجود ندارد، مگر اینکه فرد نیازمند در آن منطقه برای بهره گیری از زکات وجود نداشته باشد.

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان از آزادی زندانیان جرائم غیرعمد ،کمک هزینه  ازدواج جهیزیه به نوعروسان و دختران نیازمند در شرف  ازدواج، ساخت و خرید واحد های مسکونی برای نیازمندان،خدمات تهیه سبد های کالا و پروژ های عام المنفعهاز محل زکات جمع آوری شده خبر داد و گفت: در قرآن کریم واژه زکات به همراه مشتقاتش ۵۹ مرتبه در ۲۹ سوره و ۵۶ آیه به کار رفته، که ۲۷ مورد در کنار نماز آمده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha