• چهارشنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۲۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98122115957
  • خبرنگار : 50189

مدیرکل راه آهن کرمان خبر داد

بازسازی کامل خط ریلی «سیریز - زرند» تا سال آینده

بازسازی کامل خط ریلی «سیریز - زرند» تا سال آینده

ایسنا/کرمان مدیرکل راه آهن کرمان با بیان اینکه برای زیرسازی و روسازی هر یک کیلومتر خطوط ریلی نزدیک به ۱۰ میلیاردتومان هزینه نیاز است تصریح کرد: امیدواریم تا سال آینده بتوانیم خط ریلی از سیریز تا زرند را به صورت کامل اصلاح کنیم.

"مجید ارجوانی" صبح امروز در جمع خبرنگاران درباره وضعیت ناوگان ریلی استان کرمان گفت: راه آهن جمهوری اسلامی ایران در بحث تقسیمات کشوری به صورت ناحیه ای و منطقه ای اداره می شود که حوزه استحفاظی راه آهن کرمان تقریبا از کیلومتر ۸۷۲ بافق (۲ کیلومتری بافق) آغاز به سمت زرند و تا ایستگاه شوره گز بعد از شهرستان فهرج ادامه دارد که ۵۵۰ کیلومتر طول این خط اصلی است.

وی با بیان اینکه با اتصال خط ریلی سیرجان به کرمان، شهرستان سیرجان نیز از حوزه استحفاظی هرمزگان (از بعد ریلی) خارج و به زیرمجموعه راه آهن کرمان اضافه خواهد شد افزود: در راه آهن اولین شاخص، ارتقای ایمنی و ایمنی سلامت قطارها می باشد.

ارجوانی با بیان اینکه صنعت ریلی استان کرمان سه دوره ریلی را پشت سر گذاشته است افزود: اولین دوره صنعت ریلی استان کرمان به سال ۵۰ و ساخت خطوط ریلی از سمت بافق به زرند بر می گردد. در سال ۵۶ خط ریلی از شهرستان زرند به سمت کرمان کشیده شد و در نهایت در سال ۸۲ خط ریلی کرمان با اتصال به شهرستان فهرج به خط ریلی سراسری کشور متصل شد.

مدیرکل راه آهن کرمان با بیان اینکه نوع ساختار ریلی و فنی از سال ۵۰ تاکنون متفاوت و در نتیجه سرعت قطارها در نوع ریل گذاری های این مناطق نیز متفاوت خواهد بود افزود: خط ریلی کرمان به سمت فهرج به دلیل آنکه از نوع ریل گذاری های جدید است می تواند سرعتی تا حدود ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت و بار محوری تا ۲۲.۵ تن را تحمل می کند.

وی با بیان اینکه خط‌های قبلی ناحیه استان کرمان(از بافق به سمت زرند و کرمان) به دلیل قدیمی بودن نهایت سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت را تحمل می کنند اظهار کرد: در سال های گذشته از سمت بافق تا سیریز به طول ۸۰ کیلومتر این خطوط اصلاح شده است که سرعت قطارها در این بخش به ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت نیز رسیده ولی از سیریز به سمت زرند و کرمان در حال اصلاح این خطوط هستیم که هم اکنون مونتاژ ۱۰ کیلومتر از این مسیر در حال انجام است.

ارجوانی با بیان اینکه برای زیرسازی و روسازی هر یک کیلومتر خطوط ریلی نزدیک به ۱۰ میلیاردتومان هزینه نیاز است تصریح کرد: امیدواریم تا سال آینده بتوانیم خط ریلی از سیریز تا زرند را به صورت کامل اصلاح کنیم.

مدیرکل راه آهن کرمان در بخش دیگری از صحبت های خود درباره تاثیر کرونا بر میزان سفرها اظهار کرد: به دلیل آنکه مردم به توصیه های وزارت بهداشت مبنی بر خودداری از رفتن به سفرهای غیرضروری و ماندن در خانه، گوش دادند، تقاضا برای سفرها نیز کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه مسافران راه آهن کرمان در این مدت کاهش قابل توجه ای پیدا کرده به طوری که تعداد مسافرین برخی مسیرهای ما در این مدت به ۱۲۰ تا ۱۳۰ نفر نیز رسید افزود: در گذشته در هر رام، تعداد مسافران جابجایی راه آهن کرمان بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ نفر بود که امروز با توجه به رعایت توصیه های بهداشتی از سوی مردم، در هر رام تعداد مسافرین به ۱۲۰ تا ۱۳۰ نفر رسیده است که باید از مردم تشکر ویژه ای را داشته باشیم.

ارجوانی با بیان اینکه در صورت کاهش تقاضای مسافر، قطارها را در ایستگاه کرمان نگه داشته و عجله ای برای تردد آنها نداریم افزود: روزانه هم از سمت مبدا و هم از سمت مقصد ضدعفونی تمامی سالن های مسافری، کوپه های قطارها و تمامی تجهیزات داخلی واگن ها توسط نیروهای راه آهن جمهوری اسلامی صورت می گیرد ضمن آنکه مهمانداران قطارها نیز قبل از ورود به واگن ها تب سنجی می شوند.

مدیرکل راه آهن کرمان با اشاره به اینکه سالن ایستگاه های راه آهن استان قبل و بعد از ورود هر قطار ضدعفونی و گندزدایی می شوند، در بخش دیگری از صحبت های خود در باره وضعیت کوپه های قطار در مسیر تهران کرمان نیز گفت: متوسط استهلاک سالن های قطارها در کشور ۳۰ سال است که بعد از ۳۰ سال خود به خود از سیستم ریلی کشور خارج می شوند.

ارجوانی با بیان اینکه به دنبال ترمیم خطوط فرسوده منطقه راه آهن کرمان در مسیر کرمان به سیریزهستیم افزود: هم اکنون قیمت قطار کرمان به مشهد درکوپه های ۶ تخته ۷۹ هزار تومان و در کوپه های ۴ تخته ۹۱ هزار تومان است که نشان می دهد خیلی نرخ قیمت در راه آهن بالا نبوده این در حالی است که در بقیه ناوگان های حمل و نقل کشور افزایش قیمت بیشتری را طی ۳ سال گذشته شاهد بوده ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha