قاسم شریفی با بیان اینکه دستورالعملهای اداری و بهداشتی به منظور پیشگیری و مقابله با عامل بیماری کرونا ۲۰۱۹ به دستگاهها ابلاغ شده اظهار کرد: محیط های اداری از دو منظر حائز اهمیت است؛ نخست؛ از بابت حفظ سلامت کارکنان دستگاه و دوم بمنظور توجه به سلامتِ ارباب رجوع.
به گزارش ایسنا- مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری سمنان رعایت حداکثریِ اصول بهداشتی جهت مقابله با شیوع ویروس کووید-۱۹ (۱۹-COVID) را از حقوق اصلی کارکنان و مراجعین و تکلیف متقنِ مدیرانِ دستگاه های اجرایی و حوزه ی پشتیبانی و سلامت ادارات دانست و گفت: حفظ سلامت کارکنان و مردم مهمتر از هر کاری است و با هیچ سود و منفعتی قابل معامله نیست.
این عضو ستاد مقابله با کرونا در استان ادامه داد: به همین منظور، ارزیابی از عملکرد ادارات کل و سازمان ها با محوریتِ دفتر برنامهریزی ، نوسازی و تحول اداری استانداری سمنان، در سطح استان انجام و بازدیدهای میدانی از روز شنبه آغاز شده است.
شریفی ضمن قدرشناسی از کارکنان استانداری و بازرسین این بخش تصریح کرد: در نخستین روز این بازرسیها، از ۲۵ اداره کل، سازمان و شرکت بازدید شده است و این پایش تا پایان هفته ی آینده، ادامه دارد.
آموزشِ به کارکنان و شاغلین در واحدهای خدمات و بخشهای عمومی، رسیدگی به وضعیت آبدارخانه ها و اماکن شستشوی بهداشتی ظروف، پرهیز از برگزاری همایشها و برگزاری جلسات بهصورت ویدئوکنفرانس، ارائه خدمات در بستر الکترونیکی ، دفاتر پیشخوان، پست و ...، لغو ماموریتهای غیر ضرور اداری، ضدعفونی میز، صندلی، دستگیره ی درب ها، رایانه ها، آسانسور بهصورت روزانه، جلوگیری از پذیرایی، قرار دادن مواد ضدعفونی در سطح اداره، حذف کارت ساعت ورود و خروج کارکنان و اثر انگشت، تمهید مقدمات دورکاری و... از جمله شاخص های ۲۸ گانه ی ارزیابی از دستگاه های اجرایی استان است.
مسئول کمیته بازرسی و ارزیابی ستاد مقابله با کرونا در پایان تاکید کرد به فرماندارانِ شهرستانهای تابعه ، ابلاغ شده است که مشابه این پایش را در سطح ادارات شهرستانی عملیاتی و اجرایی نمایند.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری سمنان همچنین در حاشیه ی بازدید از سطح شهرستان های سمنان و مهدیشهر گفت: متاسفانه برخی از مدیرانِ دستگاه های اجرایی، در «زمینِ کرونا» بازی میکنند.
مسئول کمیته بازرسی و ارزیابی ستاد مقابله با کرونای استان سمنان، افزود: همهی ما ، در دستگاهِ تنفسی و ریه هایمان، بخشهایی داریم که به دلایل متعددی، اکسیژن کافی، به آنها نمیرسد و عملا آن بخش از ریه، "خاموش" و "غیرفعال" است. ویروسِ عاملِ بیماری کرونا، نیز از طریق همین قسمتهای خاموش ریه، عفونت های تنفسی و ریوی را ایجاد میکنند.
وی فعال کردنِ بخشهای خاموشِ ادارات را، یکی از راههای مقابله و پیشگیری با کرونا دانست و تأکید کرد: اگر غیرفعال باشیم و خاموش، قطعا در زمینِ کرونا، بازی میکنیم.
مدیرکل مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری با قدرشناسی از فرماندار مهدیشهر و مدیرکل شرکت پخش فرآوردههای نفتی، پیگیری مجدّانه و در صحنه بودنِ مدیران را یکی از اصلیترین عوامل توفیق در مسیر مقابله دانست و تاکید کردند: باید جلسات کمیتهها و ستادها را کم کنیم و موضوعات مختلف را میدانی و موردی بررسی و پایش کنیم و با توجه به شرایط هر یک از موارد، تصمیم اجرایی لازم را در صحنه اتخاذ کنیم.
وی از مسئولین کمیته های ذیلِ ستادِ استانی مقابله با کرونا خواست با انسجام و هماهنگیِ بیشتر، فعالیتهای خود را در سطوح اجرایی پیگیری و از هیچ فعالیتی در مبارزه با این ویروس و بیماری فراگیر دریغ نکنند.
انتهای پیام
نظرات