وحید علیضمیر در گفتوگو با ایسنا، بیان کرد: تعطیلی روزبازارها نیازمند هماهنگی و همکاری برخی ارگانها مانند دستگاههای قضایی، نظارتی، انتظامی و فرمانداری است و باید حکم تعطیلی آنها اخذ شود تا تعطیلی روزبازارها را اعلام کنیم.
وی با اشاره به اینکه در هر روزبازار حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ دستفروش وجود دارد، اظهار کرد: پیگیری تعطیلی روزبازارهای همدان از امروز ۱۹ اسفندماه آغاز و مکاتبات با دستگاههای ذیربط انجام میشود و طی دو سه روز آینده روزبازارهای همدان تعطیل خواهند شد.
گندزدایی معابر روزانه در ۳ نوبت انجام می شود
معاون خدمات شهری شهرداری همدان در ادامه با بیان اینکه طرح پاکسازی معابر سطح شهر از ۱۷ تا ۲۲ اسفندماه با هدف رسیدگی ویژه به وضعیت نظافت شهر همدان برای استقبال از بهار اجرا میشود، گفت: به منظور رفع آلایندگیها و کنترل شیوع کروناویروس تمامی معابر، تأسیسات و مبلمان شهری به طور روزانه و مستمر از سوی نیروهای خدمات شهری شهرداری در سه نوبت ضدعفونی و گندزدایی میشود.
وی با اشاره به اینکه طرح استقبال از بهار ١٥ اسفند تا ١٥ فروردین ۹۹ است، اظهار کرد: این طرح با همکاری نیروهای خدمات شهری در رفت و روب و جمع آوری معابر، فضای سبز و پارک ها، جلوگیری از سد معابر عمومی، اکیپ رفع نواقص، تأسیسات و ... به منظور پاکسازی، زیباسازی شهر، رفع موانع و با برنامهریزی منسجم و تمامی امکانات، تجهیزات و نیروهای شهرداری اجرا میشود.
وی با بیان اینکه همکاران فنی نیز کار لکهگیری آسفالت، ترمیم جالیز و پیاده روها و ... را انجام میدهند، تصریح کرد: شهرداری همدان در این طرح با ۴۰۰ دستگاه انواع ماشین آلات و حدود ٢٠٠٠ نفر نیروی خدماتی و نظارتی در این روزهای پایان سال، پاکسازی، تنظیف، ضدعفونی کردن معابر شهری، لایروبی جوی های روباز، پاکسازی و شستشوی باکس های زباله، رنگ آمیزی نرده ها و ... را روزانه و به طور مستمر در قالب طرح هفته پاکسازی در محلات مختلف شهر انجام میدهد.
به پویش «در منزل بمانیم» توجه ویژه داشته باشید
علی ضمیر با بیان اینکه ضدعفونی کردن معابر ادامه خواهد داشت، یادآور شد: گندزدایی و ضدعفونی شهر توسط شهرداری به معنی نداشتن خطر و حضور عادی مردم در خیابانها نیست و انتظار است مردم به جز موارد ضروری از منازل خود خارج نشوند و به پویش «در منزل بمانیم» توجه ویژه داشته باشند.
وی با بیان اینکه این برنامه با هدف جلب مشارکت های مردمی و آشنا شدن شهروندان با خدمات حوزههای مختلف شهرداری برگزار میشود، خاطرنشان کرد: پویش «من یک پاکبانم» نیز در راستای قدردانی از زحمات این قشر از جامعه انجام میشود.
گندزدایی شبانه روزی معابر و مبلمان شهری
شهردار ملایر نیز در گفتوگو با ایسنا، به تشریح اقدامات پیشگیرانه مدیریت شهری برای مقابله با کروناویروس در ملایر توسط شهرداری پرداخت و بیان کرد: با توجه به برگزاری جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کروناویروس، شهرداری ملایر به صورت شبانه روزی اقدام به گندزدایی و پاشیدن محلول ضدعفونی کننده در اماکن عمومی، معابر و مبلمان شهری سطح شهر کرده است.
حسین بابائی افزود: با توجه به انتشار این ویروس در سطح برخی شهرها و نگرانی شهروندان از ابتلا به این بیماری، مجموعه مدیریت شهری در تمامی حوزهها به ویژه حوزههای خدمات رسانی به شهروندان، اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار قرار داده و براساس ظرفیت ها و امکانات موجود، تمهیدات لازم را در جهت مقابله با ویروس خطرناک کرونا اندیشیده است.
وی به بخشی از اقدامات پیشگیرانه مدیریت شهری در زمینه مقابله با کروناویروس اشاره کرد و گفت: از جمله اقدامات مدیریت شهری شهرداری ملایر، پاشیدن مداوم و هر شب محلول آب ژاول در کلیه اماکن و بر روی المان های شهری و پارک ها اعم از پایه چراغ، نیمکت ها، سطل های زباله، نرده ها و لوازم بازی کودکان است.
بابائی از گندزدایی با مواد استاندارد ضد عفونی کننده مورد تأیید شبکه بهداشت، ضدعفونی کردن سطوح دیوارهای جانبی معابر هسته مرکزی شهر، سرویس های بهداشتی عمومی و پارک ها و بوستان های سطح شهر، سطوح داخلی مساجد مستقر در پارک های ورودی شهر و مسجد پارک سیفیه، سطوح جانبی معابر بازار سنتی، سطوح داخلی ناوگان حمل و نقل عمومی اعم از تاکسی و اتوبوس و توزیع برشورهای آموزشی بین رانندگان تاکسی و کارکنان شهرداری در زمینه شیوه های مقابله با کرناویروس خبر داد.
وی تصریح کرد: شهرداری ملایر هماهنگ و هم راستا با سایر دستگاه های خدمات رسان تا آخرین مرحله مقابله با این ویروس در کنار همشهریان بوده و حداکثر توان و پتانسیل خود را در راستای بهبود شاخص های بهداشتی شهر بکار می برد.
بابائی اظهارکرد: از همه شهروندان تقاضا داریم ضمن رعایت اصول بهداشت فردی و استفاده از تجهیزات انفرادی مانند ماسک و دستکش، از هرگونه سفرهای درون شهری غیرضروری امتناع کرده و در صورت امکان در منازل خود بمانند و به این شیوه دستگاه های اجرایی را در کنترل بیماری فوق یاری دهند.
شهرداری ملایر مشارکت شهروندان را در اجرای این عملیات ضروری برشمرد و ضمن درخواست از شهروندان ملایری برای همکاری هرچه بیشتر با عوامل پاکسازی و ضد عفونی، گفت: شهروندان تا زمان ریشه کنی کامل این بیماری دستمال های کاغذی و دستکش های استفاده شده خود را در سطل های زباله درب دار انداخته و از انداختن این گونه زباله های بیماری زا در معابر خودداری کنند.
افزایش وسعت فضای سبز ملایر
این مقام مسئول در بخش دیگری با بیان اینکه کل فضای سبز شهرستان ملایر ۳۲۰ هکتار است که ۱۴۰ هکتار آن به جنگل دست کاشت اختصاص دارد، گفت: به مناست روز درختکاری ۱۰ هکتار عرصه زیر کشت نهال کاری قرار گرفت که با احتساب ۴۰ هکتار جنگل دست کاشت جدید پیامبر اعظم(ص) کل فضای سبز شهرستان ملایر به ۳۷۰ هکتار می رسد.
بابائی ادامه داد: همزمان با روز درختکاری به همت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری و با همکاری اداره منابعطبیعی و آبخیزداری ملایر مراسم روز درختکاری و کاشت نهال در بام ملایر برگزار شد.
وی با بیان اینکه در این مراسم انواع درختان کاج، سرو نقره ای، زبان گنجشک و توت کاشته شد، گفت: در ماه گذشته نیز احداث جنگل دست کاشت پیامبر اعظم(ص) در کنار دریاچه کوثر به وسعت ۳۰ هکتار با مشارکت شهرداری ملایر انجام گرفت.
بابائی ابرازامیدواری کرد: درختکاری به عنوان فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی در بین احاد مردم جامعه، فرهنگسازی و نهادینه شود تا نسل های آینده از ثمرات آن استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات