به گزارش ایسنا، حجت الاسلام دکتر عیسی زاده ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: طبق بخشنامه ارائه شده در این زمینه، دانشجویان با مراجعه و گذراندن دروس آموزش مجازی در سامانه فوق، علاوه بر جبران جلسات لغو شده، بخشی از نمره آزمون نهایی پایان ترم و نیز نمره تشویقی فعالیت کلاسی را از سوی استادان دریافت خواهند کرد.
معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها اضافه کرد: در این راستا با ابلاغ بخشنامه شماره۹۸/۱/۱۳۲۴۴ معاونت آموزشی نهاد به گروههای معارف اسلامی دانشگاههای سراسر کشور امکان ارجاع دانشجویان به بستههای آموزش مجازی متناسب با موضوع هر گرایش از دروس معارف اسلامی را فراهم نموده است. طبق این بخشنامه، دانشجویان با مراجعه و گذراندن دروس آموزش مجازی در سامانه فوق، علاوه بر جبران جلسات لغو شده، بخشی از نمره آزمون نهایی پایان ترم و نیز نمره تشویقی فعالیت کلاسی را از سوی استادان محترم دریافت خواهند کرد.
وی افزود: چنانچه بر اساس برنامه ریزی هر دانشگاه، ظرفیت آموزش مجازی در اختیار گروه معارف قرار گیرد و یا برخی استادان تمایل به ارائه فایل صوتی در پیام رسان های داخلی (سروش، ایتا، بله) داشته باشند، با رعایت ملاحظات قانونی و با هماهنگی مدیریت امور گروههای معارف استفاده از این فرصت نیز میسر خواهد بود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در این طرح آموزشی هیچ گونه هزینهای بابت گذراندن درسهای مجازی از دانشجویان دریافت نمی شود، گفت: اما در سایر خدمات آموزشی که توسط مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان سالهاست ارایه می شود همانند ارائه درسهای مهارتی و یا درس هایی که گواهی آموزشی آنها به فرآیند درس های معارف دانشگاه مرتبط نیست مبلغ اندکی بابت صدور گواهینامه و خدمات فنی آموزش مجازی دریافت خواهد شد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام دکتر عیسی زاده اضافه کرد: در خصوص کلیه درسهای مجازی برای جلوگیری از پاسخهای حدسی کاربران در هنگام آزمون و جهت پیشگیری از اختلال در روند آموزشی و تأمین کیفیت آموزشهای مجازی؛ براساس روش استانداردی که درهمه سامانههای مجازی معتبر دنیا پیش بینی شده کاربرانی که قوانین آزمون را رعایت نکرده و با پاسخ حدسی فرآیند آموزشی را مختل نمایند مشمول جریمه خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات