• چهارشنبه / ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 98121411369
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

آنچه در قرارگاه مبارزه با گرانفروشی، احتکار و قاچاق کالای بهداشتی هرمزگان گذشت

آنچه در قرارگاه مبارزه با گرانفروشی، احتکار و قاچاق کالای بهداشتی هرمزگان گذشت

ایسنا/هرمزگان قرارگاه مبارزه با گرانفروشی، احتکار و قاچاق کالای بهداشتی هرمزگان در محل سالن جلسات پلیس امنیت عمومی در بندرعباس برگزار شد.

رئیس پلیس امنیت عمومی استان هرمزگان صبح امروز(۱۴ اسفندماه)  در جلسه قرارگاه مبارزه با گرانفروشی، احتکار و قاچاق کالای بهداشتی استان با اشاره به اینکه حدود ۷۰ کشور درگیر ویروس کرونا شده اند و همه ارگان ها باید همکاری کنند تا این معضل احتکار جمع آوری شود، عنوان کرد: محتکران از گرانفروشان هم فرومایه تر هستند و به گفته رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکار کنندگان هیچگونه اغماضی نمی کنیم.

سرهنگ علی اصغر عبادی نیک با بیان اینکه بسیاری از مغازه های ما دارای مدرک فروش اجناس لوازم پزشکی هستند، اظهار کرد: به دلیل اینکه در این استان آلودگی و آلایندگی نداریم، ماسک به تعداد کم هم جوابگوی یکسال استان بوده و متاسفانه برای این بحران هیچگونه برنامه ریزی از قبل انجام نشده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان هرمزگان در ادامه بیان کرد: همانطور که پزشکان و پرستاران مدافع سلامت هستند، نیروی انتظامی نیز مدافع امنیت شهروندان است.

سرهنگ حسین خلیلی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشورو به تبع آن سوء استفاده افراد معاند، فرصت طلب و سود جو با انتشار شایعات و اخبار مبنی بر کمبود اقلام بهداشتی، مواد ضدعفونی کننده و احتکار و گرانفروشی این گونه کالا ها توسط افراد سود جو و از طرفی هجوم مردم به فروشگاه ها و داروخانه ها در نهایت موجب کمبود و نا امنی روانی در جامعه می شوند.

معاون بهداد استان هرمزگان در خصوص شیوع ویروس کرونا در کشور، گفت: در استان هرمزگان در وضعیت زرد هستیم و هنوز وارد وضعیت قرمز نشده ایم.

سرهنگ محمد شهابی افزود: حدود ۶۰ روز است که این بیماری از کشور چین شروع شده و متاسفانه عده ای سودجو در این شرایط بحرانی کشور اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم را احتکار می کنند و نان خودشان را درخون مردم می زنند و می خورند.

معاون اجرای احکام تعزیرات حکومتی استان هرمزگان در ادامه این جلسه عنوان کرد: وضعیت هرمزگان در ماسک های جراحی و لباس های ایزوله خوب است ولی در موضوع محلول های ضد عفونی کمی ضعیف هستیم و موضوعی دیگر اینکه بعضی از فروشندگان در حال عرضه ژل های غیر استاندارد هستند که خوشبختانه برخوردهای قانونی با آنان صورت پذیرفته است.

علی منصوری نژاد  اظهار کرد: در حال حاضر یک مجموعه در میناب جهت تولید ژل ضد عفونی راه اندازی شده است و این تولید شاید بتواند جوابگوی بندرعباس باشد.

معاون اجرای احکام تعزیرات حکومتی استان هرمزگان ادامه داد: در تلاش هستیم که مایحتاج استان را از استان های دیگر تامین کنیم، در خصوص مواد شوینده و پاک کننده در استان مشکلی نداریم ولی در خصوص مواد ضدعفونی کننده دچار مشکل هستیم و باید همه با هم تلاش کنیم مکانهایی را که احتکار انجام میشود را شناسایی کنیم.

وی تصریح کرد: دستگاه قضا و نیروی انتظامی پای کار هستند و طبق قانون کسانی که محصولات بهداشتی و پزشکی را در این شرایط احتکار کرده اند در حد افساد فی الارض می باشند و حتی افرادی که در این موضوع شریک باشند همانگونه مجازات خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha