• چهارشنبه / ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98121411126
  • خبرنگار : 50227

یک مسوول سازمان آب و برق استان تاکید کرد:

حجم کافی سدهای خوزستان برای مهار سیلاب‌های احتمالی بهار

حجم کافی سدهای خوزستان برای مهار سیلاب‌های احتمالی بهار

ایسنا/خوزستان مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب معاونت مطالعات پایه سازمان آب و برق خوزستان گفت: حجم خالی در سدهای استان به شکلی است که برای مهار سیلاب‌های احتمالی در فصل بهار در خوزستان کافی است و جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

داریوش بهارلویی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بارش‌های موثر رخ داده در اوایل اسفندماه در خوزستان اظهار کرد: در بارش‌های موثری که در اوایل اسفندماه شاهد آن بودیم، سیلاب در حوضه‌های آبریز استان رخ داد و در این زمینه در هفت روز گذشته (۶ تا ۱۳ اسفندماه) میزان ۲ میلیارد و ۴۱۸ میلیون متر مکعب آب وارد مخازن سدهای استان شد.

وی افزود: سهم حوضه کارون از سیلاب رخ داده در خوزستان، ۸۱۶ میلیون متر مکعب است. در حوضه سد دز ۸۴۵ میلیون متر مکعب، در حوضه سد کرخه ۶۹۹ میلیون متر مکعب، در حوضه سد مارون ۵۲ میلیون متر مکعب و در سد جره ۶ میلیون متر مکعب آب وارد مخازن شد.

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب معاونت مطالعات پایه سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه در حال حاضر حجم خالی سدهای استان معادل ۶ میلیارد و ۸۷۳ میلیون متر مکعب و بیش از دو برابر بهار سال گذشته است، گفت: هم اکنون ظرفیت خالی سدهای زنجیره کارون ۳ میلیارد و ۸۴۷ میلیون متر مکعب، سد کرخه یک میلیارد و ۵۵۶ میلیون متر مکعب، سد دز ۷۰۶ میلیون متر مکعب، سد مارون ۶۸۴ میلیون متر مکعب و در سد جره میزان خالی ۷۶ میلیون متر مکعب است.

بهارلویی عنوان کرد: در ۲۴ ساعته گذشته ورودی آب به حوضه کارون معادل ۶۳۷ متر مکعب بر ثانیه، در حوضه دز ۶۴۸ متر مکعب بر ثانیه، در حوضه کرخه ۷۶۶ متر مکعب بر ثانیه، در حوضه مارون ۵۹ متر مکعب بر ثانیه و در حوضه جره ۶ متر مکعب بر ثانیه است.

وی با اشاره به میزان خروجی سدهای استان که متناسب با میزان ورودی آن‌ها تنظیم می‌شود، ادامه داد: خروجی سدهای کارون به سمت دشت‌های خوزستان حدود ۲۰۰ تا ۲۲۰ متر مکعب بر ثانیه، خروجی سد دز حدود ۵۱۰ متر مکعب بر ثانیه، خروجی سد کرخه حدود ۳۵۰ متر مکعب بر ثانیه، خروجی سد مارون ۸۰ متر مکعب بر ثانیه و در سد جره یک متر مکعب بر ثانیه است.

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب معاونت مطالعات پایه سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه وقوع سیلاب در فصل بهار در خوزستان را اکنون نمی‌توان پیش‌بینی کرد، گفت: احتمال وقوع سیلاب در خوزستان را با توجه به بارش‌هایی که در آن زمان رخ خواهد داد، می‌توان پیش‌بینی کرد. همیشه این آمادگی وجود دارد تا چنانچه در فصل بهار سیلابی رخ دهد بتوانیم آن را مهار و کنترل کنیم.

بهارلویی عنوان کرد: حجم خالی در سدهای استان به شکلی است که برای مهار سیلاب‌های احتمالی در فصل بهار در خوزستان کافی است و جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha