• چهارشنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 98120705713
  • خبرنگار : 50147

تنها راهی که می‌توان از انتقال ویروس کرونا جلوگیری کرد

تنها راهی که می‌توان از انتقال ویروس کرونا جلوگیری کرد

ایسنا/بوشهر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تنها راه پیشگیری از انتقال ویروس کرونا شستشوی دست ها و پیشگیری از برخورد دست با چشم و دهان بوده و راه ارتباطی آن دست های آلوده و تماس دست با صورت است، پس تا آنجایی که می توانیم این را رعایت کنیم.

سعید کشمیری در نشست کارگروه پدافند غیر عامل عنوان کرد: ما مراجعه کنندگانی با علائم شبه آنفلوآنزا داشته ایم اما در نمونه هایی که از بیماران قبلی گرفته ایم تاکنون مورد مثبتی مشاهده نشده ولی قطعا استان ما نیز بالاخره درگیر این مسئله خواهد شد. تمام استان های اطراف ما همچون خوزستان فارس و هرمزگان درگیر بیماری کرونا شده اند و طبیعی است که در استان ما نیز بروز خواهد یافت. 

وی در توضیح وضعیت منطقه پارس جنوبی اظهار کرد: ما باید مدیریت پیشگیرانه انجام داده و فرض را بر این بگذاریم که این اتفاق خواهد افتاد و چه کاری انجام بدهیم تا جلو آن را گرفته و خطرات آن کمتر شود.

دکتر کشمیری ادامه داد: با شستشوی دست ها و پیشگیری از برخورد دست با چشم و دهان، چرا که تنها راه جلوگیری انتقال ویروس کرونا همین بوده و راه ارتباطی آن دست های آلوده و تماس دست با صورت است، پس تا آنجایی که می توانیم این را رعایت کنیم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر اظهار کرد: در ادارات، کارخانه ها، مدارس و هر جایی که افراد حضور دارند باید مرتب سطوح را ضدعفونی کنیم. اقدامات خیلی ساده مثلا درب قندان ها و جاهایی که ممکن است نفر قبلی آنجا را آلوده کرده باشد ضدعفونی کنیم، همه مردم باید این مدیریت را در پیش بگیرند و مطمئن باشید که اگر مسائل بهداشتی رعایت شود بیماری کنترل شده و بسیار کاهش خواهد یافت. 

وی تصریح کرد: در جلسه پدافند غیرعامل پیشنهادی ارائه شد که به کمیته ملی ارسال می شود. چون تصمیم گیری درباره مدارس به کمیته ملی واگذار شده است. پیشنهاد این است که دو هفته ترم را طولانی کنیم و این مدت به صورت آموزش مجازی انجام شود اما این باید مصوب شود. 

سعید کشمیری تاکید کرد: ما هنوز مورد کرونا مثبت نداریم، لذا تمام بیمارستان ها باید پذیرش کنند و حتی اگر بیمار مثبت هم داشته باشیم همه بیمارستان ها چه دولتی و چه غیردولتی موظف هستند بیماران شبه آنفلوآنزا و افراد علامت دار و دارای سرماخوردگی را مورد معاینه قرار دهند. 

این مسئول تاکید کرد: هیچ بیمارستانی حق ندارد بیمار را به این علت که بیمارستان ما تعیین نشده پذیرش نکند و به بیمار بگوید جای دیگری مراجعه کند، این مصوب شده است و با بیمارستان هایی که بیماران را پذیرش نکنند برخورد می شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر توضیح داد: افراد در بیمارستان معاینه می شوند و در این مورد پروتکلی به صورت یکسان در تمام کشور ابلاغ شده که باید اجرا شود. اگر تست کرونا برای هر بیماری مثبت شد به بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر و بخش عفونی منتقل خواهد شد و در آنجا تحت مراقبت متخصصان عفونی قرار خواهد گرفت. 

این مسئول با اشاره به رواج مصرف قلیان در استان بوشهر گفت: همه قلیان ها باید جمع آوری شوند. چون راه عمده انتقال ویروس کرونا از طریق مخاط چشم و دهان و بینی است و به این خاطر احتمال انتقال آن از طریق قلیان بالا می رود. 

وی اضافه کرد: این موضوع مصوبه ستاد مدیریت بحران و نشیت کارگروه پدافند غیر عامل بود که نیروی انتظامی، فرمانداری ها و مراکز بهداشت موظف شدند که تمام استان و شهرها و روستاها و جاهایی که قلیان مصرف می شود را کنترل و جمع آوری کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha