مهدی صحراگرد در گفتوگو با ایسنا، با بیان این مطلب عنوان کرد: «یادمانها شهری» در واقع همان المانهای شهری بوده و شامل احجام سهبعدی است و از دو بخش المانهای ثابت و موقت تشکیل میشود.
وی ادامه داد: جشنواره سه رویکرد کلی دارد که یکی از آنها نوروز و آداب و رسوم مرتبط با آن بوده، از دیگر رویکردهای جشنواره، «من مشهد را دوست دارم» است که شامل مباحث مرتبط با زندگی شهروندی و همچنین بخش «مشهد، شهر زیارت و معنویت» بوده است.
دبیر بخش یادمانهای شهری جشنواره خانه بهار 99 افزود: ما در هر بخش بهصورت جداگانه رویکردهای فرعی هم داشتیم که در ذیل همین سه رویکرد اصلی قرار گرفتند و امسال تاکید ما بیشتر روی هویت شهری و مواردی مانند حس تعلق شهروندان به شهر خود است.
صحراگرد عنوان کرد: در روز اول حدود هزارو 600 اثر و طرح به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. تعدادی از این آثار انتخاب شدند و قرار بر ساخت ماکت شد، ماکتها ساخته و ارسال شد و در شورای انتخاب که اعضایی متشکل از نمایندگان هیات داوران، چند تن از اعضای شهرداری، شورای شهر و از دیگر متخصصان است، تعدادی از آثار انتخاب شدند و در حال آنالیز برای اجرا هستند.
وی اظهار کرد: تاکنون حدود 55 اثر برای اجرا بهصورت قطعی انتخاب شده است و جانمایی تعدادی از آثار که از کارهای دائم هستند، مشخص شده است، آثار موقت در مکانهایی نزدیک به حرم امام رضا(ع)، ورودی راهآهن، آرامگاه فردوسی و محورهای اصلی شهر که بازدید کننده بیشتری دارند، انتخاب شدهاند.
دبیر بخش یادمانهای شهری جشنواره خانه بهار 99 ادامه داد: تعداد آثار ارسالی و انتخاب شده سال جاری نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته و دیده شده است. اکنون دیگر نمیتوان در مورد کیفیت آثار نظر خاصی داد؛ زیرا هنرمندان به پختگی رسیدهاند و هر سال آثاری در سطح خوب، متوسط و همچنین ضعیف به جشنواره ارسال میشود.
صحراگرد گفت: بخش مهمی از کیفیت آثار بعد از اجرای آن مشخص میشود، ممکن است طرحی در سطح بالایی از نظر کیفیت قرار داشته باشد؛ اما با اجرای ضعیف سطح آن پایین میآید و همچنین ممکن است طرحی در سطح متوسط قرار داشته باشد؛ اما اگر به خوبی اجرا شود، میتواند جلوه بسیار خوبی داشته باشد، در نتیجه اکنون نمیتوان بهصورت قطعی اظهارنظر کرد.
انتهای پیام
نظرات