هفته ششم دور برگشت لیگ برتر والیبال بانوان باشگاههای کشور امروز (دوشنبه- ۵ اسفندماه) با برگزاری سه دیدار مختلف پیگیری شد. در اصفهان، تیم ذوبآهن اصفهان ساعت ۱۴ در سالن شهید رهنمای مجموعه ورزشی ملت دیگر نماینده اصفهان، تیم باریج اسانس کاشان بود و این دیدار را با نتیجه سه بر صفر و با نتایج ۲۵بر ۱۲ ،۲۵بر۲۳ و ۲۵بر ۲۳ به پایان رساند.
این دیدار برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا بدون تماشاگر برگزار شد.
فریبا صادقی سرمربی ذوبیها در مقابل تیم باریج اسانس، تیمی که سه تن از بازیکنان سالهای پیشین ذوبآهن را در ترکیب خود داشت، عملکرد خوبی از تیمش شاهد بود.
ذوبآهن در دور رفت رقابتها سه بر صفر در کاشان مغلوب تیم باریج اسانس شده بود.
به گزارش ایسنا، بر اساس برنامه دور برگشت لیگ برتر بانوان، قرار بود تیمهای سایپا تهران و افق قم نیز روز دوشنبه و در چارچوب مسابقات این هفته به مصاف یکدیگر بروند که این دیدار به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و مشکل تیم افق قم برای حضور در تهران، لغو شد.
انتهای پیام
نظرات