• دوشنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98120503955
  • خبرنگار : 50005

نگاهی کلی به گرایش سیاسی منتخبان مردم آذربایجان شرقی

نگاهی کلی به گرایش سیاسی منتخبان مردم آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی بعد از اتمام فرآیند رای‌گیری و اعلام نتایج انتخابات از سوی ستاد انتخابات آذربایجان شرقی، منتخبان مردم در حوزه های انتخابیه مختلف معرفی شدند.

آذربایجان شرقی در مجموع 13 حوزه انتخابیه و 19 کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد که حوزه انتخابیه مرکز تبریز، آذرشهر و اسکو 6 کرسی، حوزه انتخابیه میانه با دو کرسی و مابقی حوزه‌های انتخابیه شامل «هشترود و چاراویماق»، «اهر و هریس»، «مراغه و عجب‌شیر»، «شبستر»، «کلیبر، خداآفرین و هوراند»، «ورزقان و خاروانا»، «ملکان»، «سراب و مهربان»، «مرند و جلفا»، «بستان آباد» و «بناب» دارای یک کرسی در مجلس هستند.

در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو از میان 139 رقیب انتخاباتی برای شش کرسی بهارستان، به ترتیب «مسعود پزشکیان»، «احمدعلیرضا بیگی»، «روح‌الله متفکرآزاد»، «حجت‌الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی»، «محمدحسین فرهنگی» و «علیرضا منادی سفیدان» حائز آرای مردم شده و به عنوان نمایندگان مردم این حوزه انتخابیه انتخاب شدند.

از میان نمایندگان منتخب مردم حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، چهار نماینده مورد حمایت «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در این حوزه انتخابیه» که یک جبههٔ ائتلافی وابسته به جناح اصول‌گرایان است، آرای مردم را کسب کردند.

البته «روح الله متفکر آزاد»، جوان دهه شصتی این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی در آذربایجان شرقی، به عنوان «پدیده انتخابات» بین مردم و رسانه‌ها مطرح شد و با این‌که برای اولین بار وارد گود انتخابات مجلس می‌شد، توانست با کسب  105 هزار و 449 رأی به عنوان سومین نماینده منتخب از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو بعد از دو نماینده منتخب، آرای مردمی قابل توجهی را به خود اختصاص دهد.

در حوزه انتخابیه میانه نیز با این‌که تکلیف کرسی دوم در دور بعدی انتخابات مشخص می‌شود، اما کرسی اول این حوزه انتخابیه به «مهدی اسماعیلی» رسید. وی در لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلابی قرار داشت.

مردم حوزه انتخابیه کلیبر، خداآفرین و هوراند نیز «حسین حاتمی» را که مورد حمایت شورای ائتلاف نیروهای انقلابی بود، به عنوان نماینده خود در مجلس برگزیدند.

در مراغه و عجب‌شیر نیز «علی علی‌زاده» با کسب اکثریت آرای مردم به عنوان نماینده این حوزه انتخابیه راهی بهارستان شد؛ علی‌زاده نیز کاندیدای مورد حمایت شورای ائتلاف نیروهای انقلابی بود.

همچنین در حوزه انتخابیه ملکان نیز «سید علی موسوی»، که در لیست اصولگرایان قرار داشت، از حوزه انتخابیه ملکان حائز اکثریت آرای مردم این حوزه انتخابیه شد.

مردم شبستر نیز با انتخاب جعفر راستی که کاندیدای مورد حمایت شورای ائتلاف نیروهای انقلابی بود، نماینده خود در مجلس یازدهم را مشخص کردند.

مردم سراب و مهربان نیز با انتخاب «یوسف داوودی»، وی را برای مجلس یازدهم نیز ماندگار کردند؛ داودی خود را از نمایندگان مستقل مجلس معرفی می‌کند.

در حوزه انتخابیه اهر و هریس نیز «احمد محرم‌زاده» حائز اکثریت آرای مردم شد. وی خود را جدای از طیف‌های سیاسی، نماینده‌ای ولایی و انقلابی معرفی می‌کند.

معصومه پاشایی در حوزه انتخابیه مرند و جلفا، «الله وردی دهقانی» از حوزه انتخابیه ورزقان، «حمزه امینی» از حوزه انتخابیه هشترود، «غلامرضا نوری» از حوزه انتخابیه بستان آباد و «حجت‌الاسلام رضا باقری بنابی» از حوزه انتخابیه بناب طیف سیاسی خود را بطور رسمی اعلام نکرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha