مهدی همتی شنبه سوم اسفند در جمع خبرنگاران با اشاره به مشخص شدن چارت ردیابی و مبارزه با ملخ صحرایی در این شهرستان، افزود: دو اکیپ تخصصی عملیات پایش مناطق حساس و پر خطر شهرستان در منطقههای "رودخانه باز و بو علی هنگام" مجاور با شهرستان جنوبی را آغاز کردهاند.
او با تاکید بر اینکه شناسایی سریع دستجات خطرناک ملخ صحرایی جز با همکاری عموم مردم و کشاورزان میسر نیست، خاطرنشان کرد: مردم شریف و کشاورزان همگام در صورت مشاهده هر گونه گروههای ملخ ساکن یا در حال پرواز مراتب را به صورت تلفنی یا حضوری به نزدیک ترین مراکز جهاد کشاورزی یا سامانه 131 اطلاع دهند.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی قیروکارزین با تاکید بر اینکه هیچ محصول زراعی یا باغی از خطر هجوم و خسارت ملخ صحرایی مصون نیست از این رو کشاورزان و باغداران نسبت به بازدید مزارع و باغات خود حداقل در دو نوبت صبح و عصر اقدام کنند، گفت: به منظوره مبارزه، سمپاشهای خود را سریعا سرویس و آماده به کار کنند.
همتی اظهار کرد: این مدیریت تمام اقدامات لازم برای مبارزه موثر و سریع با این آفت را در دستور کار خود گذاشته و در صورت رسیدن به وضعیت هشدار سریعا از طرق مقتضی به وسیله اداره روابط عمومی اطلاع رسانیهای لازم را انجام خواهد داد.
او با اشاره به وجود سه دستگاه سمپاش توربولاینر در شهرستان گفت: رایزنیهای لازم در راستای به کار گیری این دستگاه ها و دیگر ادوات مورد نیاز انجام شده که تمام مسائل پیش رو در جلسه آتی مدیریت بحران شهرستان به ریاست فرماندار بررسی و بازبینی خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین با یاد آوری اینکه این شهرستان از فروردین ماه سال جاری با آفت ملخ صحرایی مواجه بوده است، بیان کرد: در فصول بهار و تابستان گذشته تجربه موفق مدیریت ملخ صحرایی در بیش از 3 هزار هکتار از اراضی زراعی و ملی شهرستان با کمترین میزان خسارت به دست آمده است.
انتهای پیام
نظرات