• چهارشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98113022300
  • خبرنگار : 71589

رقابت ناسا برای ساخت حسگری که در زهره دوام بیاورد

رقابت ناسا برای ساخت حسگری که در زهره دوام بیاورد

آژانس فضایی آمریکا(ناسا) به دنبال ساخت حسگری است که بتواند در شرایط سخت و دشوار سیاره زهره دوام بیاورد و به همین منظور از عموم مردم دعوت کرده است تا در یک رقابت به طراحی یک حسگر کارآمد بپردازند و جایزه ببرند.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، سیاره زهره(Venus) برای زنده ماندن تقریبا هر چیزی که روی زمین وجود دارد از جمله کاوشگرها، شرایط دشواری ایجاد می‌کند و آنها نمی‌توانند در محیط خاص این سیاره دوام بیاورند.

اینکه ناسا فکر می‌کند قطعات الکترونیکی مقاومی برای زنده ماندن در زهره دارد، بدان معنا نیست که کاوشگرهای آینده آماده لمس سطح این سیاره جهنمی هستند. ناسا برای این منظور، کمک می‌خواهد و به همین منظور با "HeroX" برای راه اندازی یک رقابت برای ایجاد حسگر اجتناب از موانع که بتواند در زهره دوام بیاورد، همکاری می‌کند.

در پایان این رقابت در مجموع ۳۰ هزار دلار جایزه به سه حسگر برتر می‌رسد که می‌توانند ضمن تحمل دمای شدید سطح زهره(بیش از ۴۲۶ درجه سانتی‌گراد) و فشار ۹۲ برابری نسبت به زمین، روی سطح این سیاره به کاوش بپردازد.

عموم مردم در سراسر جهان که حداقل ۱۸ سال سن دارند، می‌توانند در این رقابت شرکت کنند. ثبت نام در این رقابت تا ۲۹ ماه می باز است.

آثار از اول ژوئن تا دوم ژوئیه داوری می‌شوند و برندگان در تاریخ ششم ژوئیه اعلام خواهند شد.

ناسا از شرکت کنندگان خواسته است تا از طرح فعلی که در عکس خبر مشاهده می‌شود به عنوان نقطه شروع استفاده کنند.

در حالی که جایزه خوبی برای این مسابقه در نظر گرفته شده است، هزینه‌های توسعه حسگر در چنین مدت زمان کوتاهی را نیز نباید نادیده گرفت.

ناسا از مردم خواسته است تا تجهیزات قبلی را به روز کنند. به عنوان مثال فرودگرهای روسیه موسوم به "ونرا"(Venera) هرگز بیش از دو ساعت روی سطح زهره دوام نیاوردند. اکنون فناوری‌ها و تجربه آژانس‌های فضایی مطمئناً به تحقق این امر کمک خواهد کرد، اما هنوز هم کار کوچکی نیست و با دشواری‌های زیادی همراه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha