به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه القدس العربی، روزنامه ایندیپندنت در گزارشی به شرایط بازداشت در زندان شهر "عیسی" در بحرین و اوضاع هاجر منصور، زندانی زن بحرینی پرداخت.
نویسنده این گزارش داستان هاجر ۵۱ ساله را روایت میکند که از سه سال پیش در زندان شهر عیسی بازداشت شده است. وی به خاطر فعالیت سیاسی دامادش در خارج از کشور در بازداشت است و اجازه دیدار فرزندانش یا صحبت کردن با دیگر زندانیان را ندارد.
این روزنامه به نقل از وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد از نزدیک پرونده منصور را پیگیری میکند و با مقامات بحرین صحبت کرده است.
این روزنامه اعلام کرد انگلیس از سال ۲۰۱۲ حدود ۶.۵ میلیون پوند خرج آموزش نهادهای عمومی بحرین از جمله منافع وزارت کشور و واحد تحقیقات ویژه کرده است. نهادهای حقوق بشری از این نهادها به خاطر سرپوش گذاشتن بر شکنجه زندانیان انتقاد میکنند.
دو هیئت حقوقی چند روز پیش از یک دانشگاه انگلیسی خواستند برنامه آموزش افسران بحرینی را متوقف کنند چراکه شهادتهایی درباره نقض حقوق بشر دریافت کردهاند. ۱۰ زندانی سیاسی بحرینی شهادت دادهاند که سالهای بین ۲۰۱۶ و ۲۰۱۹ در معرض شکنجه در زندانهای بحرین قرار گرفتهاند.
در درخواست مرکز حقوق، دموکراسی و نهاد "آمریکاییها به خاطر دموکراسی و حقوق بشر در بحرین" خطاب به رئیس دانشگاه هاردسفیلد انگلیس آمده است، آنها شهادتهای مکتوبی به دست خط یک زندانی فراری از زندان جو در همجواری آکادمی سلطنتی پلیس بحرین دریافت کردهاند که شامل شکنجه بدنی زندانیان بوده است. شکنجهها شامل شوک الکتریکی و ضربه به صورت، شکم و آلت تناسلی نیز بوده است.
بازداشت شدگان همچنین میگویند، در معرض تجاوز و آزار جنسی در این آکادمی قرار گرفتهاند.
هشت گزارشگر ویژه سازمان ملل از بدرفتاری زندانیان سیاسی در بازداشتگاههای بحرین که به سطح شکنجه و رفتارهای توهینآمیز میرسد ابراز نگرانی کردند.
آنها تصریح کردند: این تجاوزات شامل تعلل در تعیین زمانها برای ملاقات با پزشکان متخصص یا تعلل در ارائه نتایج آزمایشهای پزشکی و نصب مانع شیشهای در جریان ملاقاتهای خانوادگی است که مانع تماس فیزیکی زنان و فرزندانشان میشود، اینها همه مضاف بر تبعیض دینی و دیگر اقدامات محدودکننده است.
کارشناسان در نامهای به دولت بحرین نقضهای صورت گرفته توسط کارمندان زندان ازجمله بیتوجهی به وضعیت سلامتی و بهداشت زندانیان، تبعیض مذهبی و تجاوز را اعلام کردند.
این کارشناسان میگویند کارمندان برخی زندانها مرتکب نقض هایی در حق زنان زندانی شدهاند.
دولت بحرین مدعی است که به زندانیان اجازه میدهد در روز هشت ساعت بیرون بیایند. اما مرکز ملی حقوق بشر در بحرین اعلام کرده که تنها دو ساعت به زنان زندانی اجازه بیرون رفتن میدهند.
انتهای پیام
نظرات