مقداد صالحی که در مراسم اختتامیه «جایزه بینالمللی خوشنویسی یاس یاسین» ، سخن میگفت، اظهار کرد: به پیشنهاد آقای ابوترابیفرد، منزل پدری ایشان در قزوین به موزه تخصصی حضرت صدیقه اطهر(س) تبدیل میشود و بخشی از این آثار در آن مکان برای نمایش انتقال داده میشود. امیدواریم این اتفاق تا ولادت حضرت ولی عصر(عج) محقق شود.
وی ادامه داد: آن منزل بسیار فاخر و قدمت 400 ساله دارد، ثبت جهانی شده و در اولین خیابان رسمی ایران که ثبت شده، واقع شده است. همچنین قزوین هم پایتخت خوشنویسی ایران است و انشاءالله کارهای آمادهسازی برای انتقال آثار انجام شود و شاید بتوان گفت اولین موزه تخصصی حضرت صدیقه طاهره (س) در جهان اسلام در قزوین افتتاح خواهد شد و البته منافاتی ندارد که این قبیل موزهها در کشور تکثر یابد.
دبیر جشنواره «یاس یاسین» تصریح کرد: به فضل حضرت احدیت و عنایت حضرت صدیقه اطهر(س) قصد ما این بود که در شهر بضعهالنبی که امام رضا(ع) هستند، برای بضعه دیگر نبی، حضرت فاطمه زهرا(س) کاری را انجام دهیم که از سال گذشته توفیق حاصل شد و به پیشنهاد دوستان بحث کتابت خطبه شریف را انجام دادیم و در شام ولادت حضرت صدیقه طاهره(س) اولین فراخوان این جایزه را اعلام کردیم. اکنون این توفیق را داریم که بعد از گذشت یک سال جوایز را به هنرمندانی که در این مسابقه بزرگ شرکت کردند، اهداء کنیم.
صالحی ادامه داد: مدنظر ما این بوده که به واسطه شخصیت مادرانه حضرت صدیقه اطهر(س) که فراتر از یک مذهب، ملیت و یک کشور است، از جنبه مادرانه آن حضرت بتوانیم یک مسابقه با لطافت ویژهتری برگزار کنیم و در انتها هم موزهای تخصصی به نام حضرت صدیقه اطهر(س) ایجاد شود که آن آثار در آن موزه نمایش داده شود.
وی عنوان کرد: سعی ما این بود که از اساتید بینالمللی استفاده و جشنواره را در سطح بینالمللی ببینیم؛ داورانی که انتخاب شدند، از داوران بینالمللی بودند و اساتید داخلی و خارجی ما نیز در سطح بالایی بودند که خود میتواند وجاهتی را برای افراد شرکتکننده داشته باشد.
صالحی افزود: دو جایزه ویژه داشتیم که متاسفانه در این دوره محقق نشد؛ به واسطه این که هیات داوران مدنظرشان این بود که جایزه ویژه، باید نوآوری مضاعفی را نسبت به کاری که قدما انجام دادند، داشته باشد.
وی بیان کرد: کارها در سطح بالایی بودند که مقداری هم رقابت را سخت کرد. به فرموده و توصیه هیات داوران در بحث نستعلیق، به رتبههای دوم، سه نفر جایزه و رتبه سوم، چهار نفر جایزه اهداء میشود.
دبیر جشنواره «یاس یاسین» با اشاره به این که تاکید بالایی به فخامت خط صورت گرفته، گفت: در بحث نستعلیق رقابت خیلی تنگاتنگی وجود داشت و اساتید محترم ساعتهای متمادی روی کار بحث میکردند و در نهایت به نتیجه میرسیدند. کتابت خطبه هم کار سادهای نیست و افراد با علاقه بسیار در این بخش شرکت نموده و تعداد خطبه بسیاری به دبیرخانه جشنواره رسید و امیدواریم که در سالهای آینده تکرار شود.
صالحی همچینن با بیان این که از این به بعد این مسابقه دو سالانه برگزار میشود، افزود: بنا بر این بود که فقط افرادی که رتبه کسب کنند، در مشهد خدمتشان باشیم؛ ولی به پاس شام میلاد حضرت زهرا(س) و در اولین دورهای که بود، موسسه به این نتیجه رسید که از تمام افرادی که رتبه آورند دعوت کند تا هم با اساتید در اینجا همفکری کنند و هم توفیق زیارت حاصل شود.
وی بیان کرد: تمام سعی ما بر این بوده که حقی از کسی ضایع نشود و تمام دوستان شرکتکننده مورد اکرام قرار گیرند؛ همچنین در دورههای آینده تجارب بیشتری کسب میشود و میتوانیم شاهد موفقیتهای بیشتری باشیم.
انتهای پیام
نظرات