• شنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98112618803
  • منبع : وزارت نفت

توسط وزیر نفت،

آخرین وضعیت سهمیه بنزین نوروزی اعلام شد

آخرین وضعیت سهمیه بنزین نوروزی اعلام شد

وزیر نفت آخرین وضعیت تخصیص سهمیه برای بنزین نوروزی را توضیح داد و گفت: رئیس‌جمهوری دستور دادند پیشنهادها برای تعیین میزان سهمیه بنزین نوروزی ارائه شود.

به گزارش ایسنا، بیژن زنگنه امروز (شنبه، ۲۶ بهمن‌ماه) در حاشیه کنفرانس توسعه نظام مالی در صنعت نفت، درباره اینکه ماجرای بنزین نوروزی به کجا رسید، اظهار کرد: من هم منتظرم بگویند. این موضوع را در دولت مطرح کردم و آقای رئیس‌جمهوری دستور دادند پیشنهادها برای تعیین میزان تخصیص بنزین سهمیه ارائه شود. اگر این پیشنهادها بیاید، درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.

وی درباره اینکه شنیده می‌شود برخی ارکان دولت با این پیشنهاد مخالف هستند، توضیح داد: دلیل مخالفت این افراد این است که منابع یارانه‌ها کاهش می‌یابد؛ چون منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین تماماً با دستور رئیس‌جمهوری و تصویب سران نظام به خانواده‌های کم‌بضاعت اختصاص می‌یابد.

زنگنه ادامه داد: اگر قرار باشد ۱۰۰ لیتر سهمیه بنزین به ۱۸ میلیون خودروی سواری که در کشور وجود دارد، تخصیص پیدا کند یعنی باید یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون لیتر بنزین به خودروها سهمیه نوروزی داده شود که اگر این رقم را  در ۱۵۰۰ تومان ضرب کنیم، نزدیک ۳ هزار میلیارد تومان از منابع برای تخصیص به افراد مشمول کم می‌شود.

وزیر نفت درباره میادین غرب کارون با اشاره به اینکه ظرفیت تولید نفت از این میادین ۵ برابر افزایش یافته است، اظهار کرد: توسعه میادین غرب کارون متکی به منابع صندق توسعه ملی بوده که شرکت‌ها هم از آن استفاده کردند.

وی با تاکید بر اینکه توسعه غرب کارون همچنان متکی به منابع صندوق توسعه ملی است، افزود: جا دارد مجموع تولید نفت در غرب کارون با افزایش بازیافت به نزدیک روزانه یک میلیون بشکه برسد؛ منتهی هم به فناوری و هم به منابع مالی نیاز است. زنگنه گفت: فعلا با تمام قدرت در میدان‌های غرب کارون فعالیت می‌کنیم.

وزیر نفت به این پرسش که آیا بحث طرح بانک نفت مطرح است، پاسخ داد: چنین بحثی مطرح نیست. همه بانک‌ها، بانک نفت هستند.

بنا بر اعلام وزارت نفت، زنگنه درباره نفت کوره کم‌سولفور که مورد نیاز کشتی‌هاست، به عرضه این فرآورده در بورس اشاره کرد و گفت: اکنون قیمت نفت‌کوره کم‌سولفور حدود ۳۰ درصد از بنزین هم گرانتر است و چند برابر قیمت نفت کوره با سولفور بالاست. البته فرصتی است برای کسانی که می‌خواهند در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند.

وی ادامه داد: البته این افزایش ابدی نیست. وقتی تولید نفت کوره کم‌سولفور در دنیا بالا برود، قیمت‌اش پایین می‌آید. به‌هرحال فرصتی است. اکنون تولیدکنندگان داخلی ترجیح می‌دهند به‌جای تولید بنزین، این فرآورده را تولید کنند و به‌فروش برسانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۱-۲۶ ۱۲:۴۲

خدا لعنت کند کسی را که... سهمیه بنزین نوروزی را در دهان مسولین انداخت. سهمیه بدن پول برای یارانه معیشتی کم میاد اون وقت دولت باید پول چاپ کند.

avatar
۱۳۹۸-۱۱-۲۶ ۱۵:۰۳

بدون سهمیه نوروزی مردم مسافرت نمی روندوسعی می کنند درخانه شان بمانند وصنعت گردشگری وخریدهای نوروزی مسافران که عیدنوروز اوج آن است تعطیل میشود.

avatar
۱۳۹۸-۱۱-۲۶ ۱۷:۰۷

بدون سهمیه نوروزی ملت با توان واقعی اقتصاد خود مسافرت میروند. در حالی که با بنزین یارانه ای مسافرتشان مثال سفر با پول وام است! این شکل «یارانه برای مصرف» یک اشتباه بزرگ در اقتصاد ایران است و پول یارانه باید برای بالا بردن سطح زندگی نیازمندان و قشر فقیر جامعه باشد تا نیازهای پایه حل شود، نه سوزاندن آن پول و دود کردن به هوا برای قشر توانمند!!!

avatar
۱۳۹۸-۱۱-۲۶ ۲۰:۱۲

درعید نوروز چند درصد ایرانیان به گردش می روند که بحث سهمیه بنزین نوروزی مطرح می شود آنهایی که توان رفتن به گردش نوروزی را دارند حتما توانایی پرداخت بنزین آزاد را دارند همانطوری که توانایی هزینه های غیرضرور زندگی را هم دارند.

avatar
۱۳۹۸-۱۱-۲۶ ۲۰:۲۴

اگر ۲۰۰ لیتر بنزین نوروزی ندهید صنعت گردشگری نابود می شود و ۵۰۰هزار نفر بیکار می شویم به دادمان برسید

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۲۲ ۱۳:۰۳

تو هم به فکر خودتی!

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۱۱ ۰۹:۵۸

چه این دولت ...وچه دولتهای قبلی .هیچ کدوم جسارت این رو نداشتند که با بکارگیری یک مدل اقتصادی کارآمد،وضعیت بانکها رو از این سود وربا خارج کنند و از اینهمه خلق پول جلوگیری کنند...برای همینه که هرچند سال یکبار باید ارزش پول ما یک سوم و یک چهارم بشه... ..