• شنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98112618718
  • خبرنگار : 71603

پنجمین پرتاب ماهواره "استارلینک" فردا انجام می‌شود

پنجمین پرتاب ماهواره "استارلینک" فردا انجام می‌شود

شرکت "اسپیس ایکس"(SpaceX) پنجمین پرتاب ماهواره "استارلینک" را به دلیل شرایط بد جوی به فردا(یکشنبه) موکول کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، این شرکت اعلام کرد که به دلیل شرایط بد جوی در فلوریدا، پرتاب ۶۰ ماهواره "استارلینک" به یکشنبه موکول شده است.

"اسپیس ایکس" اعلام کرد موشک "فالکون ۹"(Falcon ۹) برای این پرتاب آماده بوده ولی شرایط بد هوا سبب شده که پرتاب استارلینک از امروز(شنبه) به فردا موکول شود.

زمان پرتاب این ماهواره ۱۸:۵۵ فردا یکشنبه(۱۰:۲۵ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی) و محل پرتاب پایگاه "کیپ کاناورال"(Cape Canaveral) در فلوریدا اعلام شده است.

سازمان هواشناسی هم تا ۹۰ درصد شرایط جوی برای پرتاب فردا را مساعد اعلام کرده است.

اگر این پرتاب مطابق با برنامه‌ریزی‌های از پیش تعیین شده پیش رود، این پنجمین پرتاب ماهواره‌های استارلینک خواهد بود و با انجام پرتاب فردا، اسپیس‌ایکس یک گام به هدف خود که پرتاب ۱۵۰۰ ماهواره استارلینک به مدار تا آخر سال جاری میلادی است، نزدیک‌تر خواهد شد.

ماهواره‌های "استارلینک" بخشی از برنامه "اسپیس‌ایکس" برای سرویس جدید و پرسرعت اینترنت هستند. این طرح در اوایل سال ۲۰۱۵ با درخواست "ایلان ماسک" مدیرعامل این شرکت از کمیته ارتباطات فدرال مبنی بر اجازه آزمایش ایده خود برای تأسیس یک پهنای باند جهانی آغاز شد. وی در سال ۲۰۱۷ برنامه استارلینک را به عنوان یک سیستم پهنای باند ارزان‌قیمت که می‌تواند دسترسی به اینترنت را در سراسر جهان فراهم کند، به ثبت رساند.

پرتاب استارلینک در حالی انجام می‌شود که گروهی از ستاره‌شناسان در نامه‌ای، خواستار توقف پروژه "استارلینک" و اقدام قانونی علیه آن شدند.

این ستاره‌شناسان خواستار اقدام قانونی برای توقف پرتاب بسیاری از ماهواره‌هایی شده‌اند که برای برقراری اینترنت با سرعت بالا در سراسر جهان طراحی می‌شوند. خواسته ستاره‌شناسان این است که پرتاب این ماهواره‌ها تا زمانی که تاثیر آنها بر آسمان شب قابل ارزیابی باشد، متوقف شود.

انجام چهار سری پرتاب قبلی استارلینک سبب شده که تاکنون ۲۴۲ ماهواره استارلینک در مدار  در حال گردش باشند.

ستاره‌شناسان هم معتقدند که این تعداد زیاد، آسمان شب را مسدود می‌کند و سبب می‌شود در مشاهدات علمی یک مانع ایجاد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha