• پنجشنبه / ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98112417900
  • خبرنگار : 71612

نجات کودکان: ۴۱۵ میلیون کودک در مناطق جنگی بزرگ می‌شوند

نجات کودکان: ۴۱۵ میلیون کودک در مناطق جنگی بزرگ می‌شوند

مطالعات گروه "نجات کودکان" حاکی از آن است که کودکان بیش از هر زمان دیگری در خطر بزرگ شدن در جنگ، سوء استفاده‌های جنسی و بکارگیری توسط گروه‌های مسلح هستند و در این میان کودکان آفریقا در صدر قرار دارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری دویچه وله، براساس گزارش گروه نجات کودکان( Save the children) که امروز (پنجشنبه) منتشر شد، از هر ۶ کودک در سراسر جهان یکی یعنی ۴۱۵ میلیون کودک در کل در سال ۲۰۱۸ ساکن در منطقه جنگی بودند که این آمار دو برابر آمار گزارش شده در سال ۱۹۹۵ است.

ینگر آشین، مدیر اجرایی این سازمان می‌گوید: حیرت آوراست که دنیا هیچ عکس‌العملی نسبت هدف قرار گرفته شدن کودکان انجام نمی‌دهد، بدون آنکه مسببان آن مجازات شوند.

وی ادامه داد: از سال ۲۰۰۵، برآوردها نشان می‌دهد که ۹۵ هزار کودک کشته، ده‌ها هزار تن دزدیده شده و ملیونها کودک دسترسی به تحصیلات و امکانات بهداشتی ندارند.

در این گزارش که با عنوان "جنگ علیه کودکان را متوقف کنید"، منتشر شده آمده است: حوادثی با نقض‌های بزرگ علیه کودکان از سال ۲۰۱۰ تاکنون ۱۷۰ درصد افزایش داشته است. از سال ۲۰۱۰ افزایش ۳۴ درصدی را در تعداد کودکانی که در مناطق جنگی زندگی می‌کنند، شاهد بوده‌ایم.

آشین می‌گوید: تخریب زندگی کودکان ادامه خواهد یافت اگر دولت‌های جهان هیچ کاری برای حفاظت از آنها انجام ندهند و مسئولان این جنایات محاکمه نشوند.

این گزارش نشان داده است که کودکان آفریقا بیشتر از بقیه کودکان آسیب دیده‌اند و آمارها نشان می‌دهد که ۱۷۰ میلیون کودک در مناطق جنگی زندگی ‌می‌کنند. در خاورمیانه  از هر سه کودک، ۱ تن در این مناطق زندگی می‌کند. تعداد کودکانی که در معرض نقض‌های بزرگ حقوق بشری نظیر قتل، نقص عضو ، بکارگیری توسط گروه‌های شبه‌نظامی آدم‌ربایی، حمله به مدارس و بیمارستان‌ها، عدم دسترسی به نیازهای اولیه انسانی ، تجاوز و دیگر اشکال خشونت جنسی قرار می گیرد به رکورد تازه‌ای رسیده است.  

در افغانستان، آفریقای مرکزی، کنگو، عراق و مالی وضعیت از هر جایی بدتر است. در گزارش ۲۰۱۹ افغانستان هجدهمین سال جنگ در این کشور نشان داده شده و آمده است که در این کشور هیچ کودکی در صلح به دنیال نمی‌آید. شرایط مشابهی در کنگو، سومالی و جنوب سودان وجود دارد. .

برای اولین بار در این گزارش، تهدیدهایی که این کودکان بر طبق جنسیت می‌بینند بررسی شده و آمده است: دخترها بیشتر در معرض آزار جنسی  و دیگر اشکال خشونت براساس جنسیت از جمله ازدواج در کودکی قرار می‌گیرند. پسر ها بیشتر در معرض کشته شدن یا نقص عضو ربوده شدن و بکار گیری توسط گروه‌های مسلح قرار دارند .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha