• یکشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98112014665
  • خبرنگار : 71592

مخالف زن سعودی لقب "زن مسلمان انگلیس" در سال ۲۰۲۰ را گرفت

مخالف زن سعودی لقب "زن مسلمان انگلیس" در سال ۲۰۲۰ را گرفت

سحر الفیفی، مخالف سعودی و مقیم شهر ولز انگلیس جایزه "زن مسلمان انگلیس" را در سال جاری میلادی از آن خود کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه الجزیره، سحر الفیفی در وبسایتش خود را متخصص علم ژنتیک و فعال اجتماعی معرفی کرده و از مسلمانان خواسته است برای تشکیل پایگاه انسانی در استقبال از پناهندگان، مبارزه با نژادپرستی، افزایش توانمندی زنان و مخالفت با اسلام‌هراسی ائتلاف تشکیل دهند.

سحر الفیفی چندین پست در زمینه هدایت نسلی برای آینده داشته که تفکر "قربانی شدن زنان و مسلمانان" را از اذهان رهبران آینده پاک کند. این زن سعودی به دلیل فعالیت‌های حقوق بشری خود و مخالفتش با سیاست‌های محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان با انتقادات زیادی روبرو است و کشورش را یک "بازداشتگاه بزرگ" توصیف کرده است.

وی در عربستان کمپین مطالبه‌ی آزادی نهی البلوی، فعال سعودی را راه اندازی کرده است که در پی اعتراض به عادی سازی روابط عربستان با رژیم صهیونیستی بازداشت شد.

سحر در فیلم ویدیویی در فوریه ۲۰۱۸ که از طریق توییتر آن را منتشر کرد، کسانی را که به دنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند مردنما و نظامی را هم که به دنبال این امر است، نظام ظالم مستبد خواند.

وی پس از اقامت در انگلیس هم از محکوم کردن سیاست‌های ولیعهد سعودی دست نکشید و در مشارکت خود در دومین کنفرانس مهاجران که دسامبر ۲۰۱۸ در لندن برگزار شد، مقامات عربستان را به استفاده از داعش، سکولارها و رادیکال‌ها طبق نیاز خود متهم کرد و گفت، دولت با استفاده از سرکوب داعش در قالب مبارزه با تروریسم و گاهی هم با استفاده از موعظه‌های خطیبان خود در مورد سکولاریسم و آزادی‌خواهی مردم را به رعب و وحشت می‌اندازد و گاهی هم با استفاده از سکولارها به اسم حفظ دین، ملت را وحشت‌زده می‌کند تا مردم را تکه تکه کرده، آنها را سرگرم کند و به این ترتیب قدرت را همچنان در اختیار داشته باشد.

سحر الفیفی از اعضای کمپینی به رهبری سعیده وارسی، رهبر حزب محافظه‌کاران در حفاظت از مسلمانان و مخالفت با اسلام‌هراسی است اما با این وجود به دلیل داشتن روبنده در جامعه‌ای که روشنفکران، آن را نمادی از نفرت زنان می‌دانند و از نظر آنها کسانی که روبنده دارند از طرفداران داعش هستند، با بحران روبروست تا جایی که نقابش به عنوان "روبنده‌ای که به قرون وسطی برمی‌گردد" و نیز در مقاله‌ای در وبسایت "زن محافظه‌کار" به عنوان "زن نقابدار" توصیف شده است. 

این فعال سعودی با اکراه به این انتقادات واکنش نشان داده و می‌گوید، نقد همیشه جایز است اما می‌خواهد کسانی را که به اتهام نفرت و نژادپرستی روبنده او را به تمسخر گرفتند، تنبیه کند. وی یادداشت اخیر خود را در روزنامه ایندیپندنت با عنوان "نقاب می‌زنم بگذار آنچه را به آن اعتقاد دارم، بیان کنم" منتشر کرد.

سحر فعالیت عمومی خود را کنار نگذاشته و در ژانویه ۲۰۱۹ در ولز لقب "زن فعال جامعه عمومی" را به عنوان الگویی برای زنان فعال جامعه از آن خود کرد و در انتخابات یکی از احزاب سیاسی نیز کاندیدا شد اما به دلیل متهم شدن به یهود ستیزی به جهت انتشار مطالبی در شبکه‌های اجتماعی این حزب فعالیت وی را متوقف و تحقیقات را درباره او آغاز و به کمیته انضباطی معرفی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha