• پنجشنبه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98111712629
  • خبرنگار : 71565

با اشاره به بیانات اخیر رهبری

ساری:کاندیداهای انتخابات مجلس از دادن قول‌های غیرواقعی پرهیز کنند

ساری:کاندیداهای انتخابات مجلس از دادن قول‌های غیرواقعی پرهیز کنند

یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این مهم که شعارها و قول‌های کاندیداهای انتخابات مجلس باید مبتنی بر توانایی و برنامه‌های همان کاندیدا باشد، تصریح کرد: کاندیداهای انتخابات باید از دادن قول‌های غیرواقعی و قول‌های کاذب پرهیز کنند.

علی ساری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره‌ شرایط کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی ابتدا بر لزوم حضور گسترده مردم پای صندوق‌های رای تاکید کرد و گفت: در هر کشوری برای تحقق یک دموکراسی مطلوب طبیعی است که مردم آن کشور باید در طی مراحل و سال‌های مختلف در فرآیند دموکراسی مشارکت داشته باشند و سرنوشت خود را تعیین کنند به همین دلیل است که مردم باید پای صندوق‌های رای حضور پیدا کنند.

وی ادامه داد: شاید کاندیدای مورد نظر مردم حضور داشته باشد و شاید هم حضور نداشته باشد به هر حال روی آوردن به این فرآیند انتخابات براساس تجارب کشورها دموکراسی را در کشور تقویت می‌کند. اگرچه ممکن است در طی شرایطی کشور با ناملایماتی مواجه شده باشد ولی این نمی‌تواند دلیلی باشد که مشارکت در آن کشور رقم نخورد پس قطعا مردم باید پای صندوق‌های رای حضور پیدا کنند و هر طور که خود صلاح می‌دانند رای بدهند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط مطلوب یک کاندیدای انتخاباتی مجلس، اظهار کرد: کاندیداها باید در شعارهای خود از دادن قول‌های واهی و غیرعملی پرهیز کنند. در واقع چارچوب‌هایی که از سوی نمایندگان تصویب می‌شود باید همگی ابعاد ملی، بین‌المللی و محلی را تحت پوشش خود قرار دهد. نباید از هیچ یک غفلت کرده و دیگری را پررنگ کند. در واقع در این سه حوزه باید به‌گونه‌ای فعال باشد که اثرگذاری وی احساس شود.

ساری عنوان کرد: برای مثال در یک منطقه‌ای شاید شاهد مشکلات زیرساختی زیادی باشیم این‌که یک نماینده قول بدهد من همه این مشکلات را رفع می‌کنم امری شدنی نیست، چرا که این موضوع و رفع تمام این مشکلات زیرساختی خود نیازمند یک پروسه زمانی بوده و اینگونه قول دادن‌ها خود انتظاراتی کاذب ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: در کنار تمام این موارد باید توجه کنیم که اکنون ما در شرایط تحریم به سر می‌بریم به همین دلیل مردم باید تصویر شفافی از واقعیت‌ها و انتظارات داشته باشند. در حوزه وظایف یک نماینده حوزه اجرایی، حوزه قانون‌گذاری و حوزه نظارت بر اجرای قانون نباید با یکدیگر تداخل پیدا کنند حتی فاکتورهای نظارتی نیز تا حدی قابل پیشروی هستند، چرا که وقتی همه می‌دانیم یک وزیر برای به سرانجام رساندن یک پروژه اعتبار کافی را ندارد باید چه کنیم؟ باید از سوی دیگر به این موضوع توجه کنیم که تمام مشکلات هم به حوزه اعتباری باز نمی‌گردد پس باید در تمام این زمینه‌ها نگاهی شفاف داشته باشیم. در پایان تاکید دارم که کاندیداها باید از دادن قول‌های غیرواقعی و قول‌های کاذب پرهیز کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha