رامین اسدی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: این ۱۳ درصد وارد سامانه اشتغال فراگیر شدهاند و در حال حاضر طرحهای بزرگ و پیشران را مدیریت و فضای کسب و کار را برای آینده مهیا میکنند.
وی عمده طرحها را در زمینه گلخانه، اصلاح نژاد دام،صنایع غذایی، فناوری اطلاعات، معدن و گردشگری دانست و افزود: تصمیم داریم در آینده افراد تحصیلکرده بیشتری وارد شوند و با ارائه طرحهای خوب، این تسهیلات را در فازهای بعد دریافت کنند.
تمایل دیپلمهها به طرحهای خرد و خوداشتغالی
به گفته مدیر پروژه سرمایهگذاری اشتغال فراگیر و روستایی، طرحهایی که افراد دیپلم یا با مدرک پایینتر به دنبال آنها رفتهاند عمدتا در بحث خود اشتغالی و طرحهای خرد بوده است.
اسدی درباره سقف تسهیلات پرداختی به متقاضیان نیز گفت: سقف اعطای تسهیلات نامحدود است و ارقام ما بسته به نوع طرح در گلخانه یا اصلاح نژاد دام از ۲۰۰ میلیون تومان تا ۳۰۰ میلیارد تومان را شامل میشود، مهم این است که اشتغال تعهد داده شده به ازای ایجاد هر شغل حداکثر تا ۱۵۰ میلیون تومان باشد.
وی گفت: بیشترین مبلغ درخواست وام مربوط به طرحهای خوداشتغالی بوده ولی افراد تحصیلکرده هم درخواست تسهیلاتشان بالای ۲۰۰ میلیون تومان بوده است.
طرحهای توجیهی و اشتغالزا در اولویت پرداخت تسهیلات
مدیر پروژه سرمایهگذاری اشتغال فراگیر و روستایی با تاکید بر پرداخت تسهیلات به طرحهای توجیهی و اولویتدار، گفت: نزدیک به ۸۰ درصد منابعی که در اختیار بانکهای عامل برای برنامه اشتغال روستایی اختصاص یافته به طرح های اشتغالزای دارای توجیه اقتصادی در مناطق روستایی، عشایری و مرزی پرداخت شده است.
به گزارش ایسنا، طرح اشتغال روستایی با هدف توسعه اشتغال در مناطق محروم روستایی، عشایری و مرزی در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است.به گفته کارشناسان اجرای موفق این طرح موجب کاهش مهاجرت به شهرها، اشتغالزایی برای جوانان جویای کار و حل بیکاری در مناطق روستایی و عشایری میشود.
انتهای پیام
نظرات