به گزارش ایسنا، احمد حکیمی پور در نشستی خبری که بعداز ظهر امروز (دوشنبه) برگزار شد، با بیان اینکه «اعتراضات و مخالفت های مردمی نسبت به خواسته های صنفی و سیاسی آنها به دلیل نبود نهادهای مدنی به درستی در جامعه پیگیری نمیشود»، خاطرنشان کرد: در کمال تأسف اعلام میکنم به عنوان کسی که تقریبا ۳۰سال مداوم سیاست ورزی کردهام، میبینم که هیچ ثمری به همراه نداشته و نه تنها این اقدامات امتیاز مثبت محسوب نمیشود بلکه به عنوان امتیاز منفی محسوب میشود و کسانی که بی سابقه و شناسنامه هستند، شانس بروز و ظهور بیشتری در عرصه سیاست ورزی در کشور دارند و این موضوعی خطرناک است.
وی در بخشی از این این نشست با ابراز این عقیده که «فکر میکنیم افکار عمومی درباره وضعیت بررسی صلاحیتها قانع نشده است»، افزود: اینکه به فردی عدم التزام به جمهوری اسلامی یا اسلام نسبت داده میشود، قضاوت است .
دبیر کل حاما در ادامه به بیان مواضع حزب متبوع خود در انتخابات پیش رو پرداخت و اعلام کرد: ما در چارچوب مجموعه اصلاح طلبان کار میکنیم و خواهیم کرد و طبیعتاً با هر تصمیمی که از سوی مجموعه اصلاح طلبان اتخاذ شود، همراهی خواهیم کرد. از حاما حدود ۳۲ نفر شامل ۲۵ عضو و نزدیکان حزب در انتخابات ثبت نام کردند، که تنها ۴ نفر از سمنان، گلستان، خراسان جنوبی و لرستان تأیید صلاحیت شده اند.
دبیر کل حاما در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا برای افزایش مشارکت در انتخابات پیشرو اقدامی خواهید کرد؟ با بیان اینکه «وقتی در بازی نیستیم، چه تلاشی میتوانیم انجام دهیم؟» اظهار کرد: کاندیداهای حاما و همچنین اصلاحطلبان عمدتا رد صلاحیت شده اند؛ در جلسه دیروز شورای اصلاح طلبان نظرات مختلفی مطرح شد؛ یک نظر این است که در جاهایی که کاندیدا در تراز اصلاحات داشته باشیم، لیست بدهیم، اما برخی میگویند که تصمیم گیری درباره استانها را به خودشان واگذار کنیم و در شورای عالی اصلاح طلبان فقط درباره تهران تصمیم بگیریم.
حکیمی پور افزود: درباره تهران نیز در شورای عالی اصلاحات دو نظر مطرح است؛ یکی عدم ارائه لیست و انصراف افراد تائید شده است و دیگری این است که لیستی به نام اصلاح طلبان ارائه نشود و احزابی که کاندیداهای شان تأیید صلاحیت شده اند، خودشان لیستی منتشر کنند.
وی با تاکید بر اینکه در موضوع مشارکت افزایی برای انتخابات، کار همه طرفه است، خاطر نشان کرد: قرار نیست که وظیفه اصلاح طلبان فقط ایجاد شور باشد و سایرین برای افزایش مشارکت و شور انتخابات کاری نکنند؛ ما به این روندها کاملا معترضیم.
به گزارش ایسنا، شهاب الدین بیمقدار عضو حزب اراده ملت ایران و نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست خبری به ارزیابی عملکرد مجلس دهم پرداخت و با بیان اینکه «به عملکرد مجلس دهم و فراکسیون امید نمره ای بالاتر از ۱۲ نمیدهم»، خاطر نشان کرد: مجلس دهم باعث شد که دست مجالس بعدی بسته شود؛ در این دوره مجلس، مجمع تشخیص تبدیل به قانون گذار شد؛ درحالی که وظیفه اصلی آنها این بود که اگر اختلافی به ویژه در مسائل شرعی پیش آمد، به آنها رسیدگی کنند.
وی گفت: تاسیس شورای هماهنگی سران قوا نیز اقدامی مایوس کننده برای مجلس بود و اتفاق جالب این بود که مجلسی ها اعتراضی به این موضوع نکردند؛ بنا به همین دلایل است که میگویم مجلس دهم جمهوریت نظام را تنزل داد.
انتهای پیام
نظرات