• یکشنبه / ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۷:۲۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 98111308515

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

شعر همزاد با ایرانیان است

شعر همزاد با ایرانیان است

ایسنا/سیستان و بلوچستان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: وجه اصلی ایرانی بودن به حوزه شعر و شاعری بستگی دارد و شعر همزاد ایرانیان است.

سید عباس صالحی شامگاه شنبه ۱۲ بهمن ماه در آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر که در سینما هلال زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: بارزترین وجه انسان و انسانیت شعر است که آرمان‌های انسانی در آن بروز و ظهور پیدا می‌کند و اسطوره‌ها با شعر تبادل می‌شود.

وی با بیان اینکه شعر همچنین مقوله پیوند انسان‌ها با یکدیگر، ایرانیان و جوهره انقلاب اسلامی است، گفت: نماد انسان و انسانیت روح و فهم شاعرانه است و لطیف‌ترین کلمات با شعر و شهود شاعرانه دریافت و عرضه می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: تاریخ هزار ساله ایران با شعر و شاعری شناخته و به همگان معرفی می‌شود و دنیا این کشور را با شعر و شاعری می‌شناسد.

صالحی اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران کلمه‌ای بود که با واژه و روح شاعرانه در آمیخت و شاعرانه متولد شد.

وی گفت: شعارهای انقلابی شعرگونه و شاعرانه بودند و مسیری که در راه انقلاب داشتیم از دوران دفاع مقدس تاکنون ادامه دارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: شعر در همراهی با مردم در برابر مشکلات و حوادثی مانند سیل روزهای اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان و شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در کنار مردم بوده است و شاعران با نواهایی که نواختند باعث تسکین مردم شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha