• شنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98111208071
  • خبرنگار : 71129

خلیلزاد با مقام‌های پاکستانی دیدار کرد

خلیلزاد با مقام‌های پاکستانی دیدار کرد

فرستاده ویژه آمریکا در امور افغانستان با مقام‌های مدنی و نظامی پاکستان دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، زلمای خلیلزاد، فرستاده ویژه آمریکا در امور افغانستان به دنبال کمک ویژه اسلام‌آباد برای دستیابی به نقطه عطف در روند جریان سازش مجدد در افغانستان است.

وی که برای نخستین بار است در سال جاری میلادی به پاکستان رفته با ژنرال قمر جاوید بجوا، رئیس ارتش پاکستان و شاه محمود قریشی، وزیر امور خارجه این کشور برای اشتراک نتایج دیدارهای اخیر با رهبران طالبان در دوحه ملاقات کرد.

وی در دیدار با وزیر خارجه پاکستان، حمایت‌های این کشور و نقش میانجی‌گری آن در روند صلح افغانستان را ستود.

وزیر خارجه پاکستان نیز بر حمایت کشورش از روند صلح با هدف پایان جنگ چندین ساله در افغانستان تاکید کرد.

وی همچنین گفت، توافق صلح احتمالی بین واشنگتن و طالبان می‌تواند راه را برای مذاکرات درون افغانستانی هموار کند.

فرستاده آمریکا در امور افغانستان همچنین با رئیس ارتش پاکستان در راولپندی دیدار کرد و به اشتراک جزئیات دیدارهای اخیرش با طالبان و دولت کابل پرداخت.

پاکستان نخستین دور از مذاکرات مستقیم بین دولت کابل و طالبان را در ژوئیه ۲۰۱۵ در اسلام آباد تسهیل کرد. این روند پس از آن شکست خورد که طالبان مرگ ملا عمر، رهبری خود را اعلام کرد؛ اقدامی که باعث درگیری‌های داخلی در این گروه شبه نظامی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha