• شنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98111207699
  • خبرنگار : 50165

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان:

کالاهای اساسی گران نشده است

کالاهای اساسی گران نشده است

ایسنا/زنجان مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: پس از افزایش قیمت بنزین، کالای اساسی گران نشده است.

مرتضی ممیزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نظارت و بازرسی از بازار به جد توسط تعزیرات حکومتی استان انجام می‌شود و بعد از گران شدن بنزین تیم‌های بازرسی به صورت شبانه‌روزی بازار را رصد می‌کند.

این مسئول ادامه داد: عمده تخلفات واحدهای صنفی در استان زنجان درج نکردن قیمت به تعداد ۱۳۸۶ مورد، گران‌فروشی ۸۹۲ مورد، نداشتن پروانه کسب ۶۵۶ مورد و صادر نکردن فاکتور هم ۶۰۷ مورد است.

وی با بیان اینکه از زمان گران شدن بنزین تاکنون، قیمت کالاهای اساسی در استان زنجان افزایش نیافته است، گفت: همه بازرسان و روسای شعب تعزیرات حکومتی استان زنجان در آماده‌باش هستند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان تصریح کرد: طی چند ماه گذشته افزایش قیمت در بخش‌های کالا و خدمات در استان زنجان انجام نگرفته و از شهروندان تقاضا می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه ۱۲۴ تماس بگیرند.

ممیزی یادآور شد: تعزیرات حکومتی استان زنجان با همکاری سازمان صنعت و معدن، اتاق اصناف و دانشگاه علوم پزشکی به جد نظارت و بازرسی از بازار را دنبال می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha