• یکشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98110603969
  • خبرنگار : 71624

با همکاری پژوهشگاه ابن‌سینا و سازمان اوقاف؛

نخستین مزرعه نمونه نژادهای ممتاز گاو راه‌اندازی می‌شود

نخستین مزرعه نمونه نژادهای ممتاز گاو راه‌اندازی می‌شود
عکس تزئینی است

پژوهشگاه ابن‌سینای جهاد دانشگاهی و سازمان اوقاف و امور خیریه در راه‌اندازی نخستین مزرعه نمونه نژادهای ممتاز گاو در کشور با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، پژوهشگاه علوم و فناوری‌های نوین زیستی جهاد دانشگاهی- ابن‌سینا، با مشارکت سازمان اوقاف و بر پایۀ فناوری بانک جنین‌ نژادهای ممتاز گاوی که از جمله دستاوردهای برتر پژوهشگاه ابن‌سینا در زمینۀ بیوتکنولوژی تولیدمثل دامی است، مزارع نمونۀ نژادهای برتر گوساله در کشور را راه‌اندازی می‌کند.

پژوهشگاه ابن‌سینا در سال‌های گذشته با راه‌اندازی نخستین بانک جنین از پنج نژاد ممتاز گوساله‌های گوشتی (شاروله، لیموزین و آکیتن)، شیری (جرزی) و دومنظوره (سمینتال) توانسته بود گامی در بهبود و توسعۀ صنعت دامپروری در کشور بردارد و اکنون نیز با مشارکت و سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف قرار است پنج مزرعۀ نمونه برای پرورش و تکثیر این نژادهای ممتاز در کشور راه‌اندازی شود.

راه‌اندازی این مزارع گامی مهم در جهت کاهش واردات و خودکفایی دامی کشور به شمار می‌آید و با توجه به محدودیت‌های فعلی و آتی در عرصۀ واردات، می‌تواند باعث افزایش دسترسی دامپروان سراسر کشور به نژادهای ممتاز و افزایش ذخایر بانک جنین این نژادها شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه ابن‌سینا، نخستین مزرعه نمونۀ نژادهای ممتاز گاوهای شیری، گوشتی و دومنظوره در ملارد کرج راه‌اندازی خواهد شد و چهار مزرعه دیگر در نقاط مختلف کشور به بهره‌برداری خواهند رسید.

به گزارش ایسنا، صبح امروز تفاهم‌نامه‌ای میان جهاد دانشگاهی و سازمان اوقاف و امور خیریه با موضوع استفاده از فناوری تولید خارج رحمی جنین با استفاده از تکنیک اخذ سونوگرافیک تخمک از گاو زنده امضا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha