• یکشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98110603723
  • خبرنگار : 71263

منتظر یک سال طلایی برای اکتشافات نفتی باشید

منتظر یک سال طلایی برای اکتشافات نفتی باشید

اکتشافات نفت و گاز متوقف نشده بلکه وارد قلمرو زمین شناسی پیچیده‌تری شده است و انتظار می‌رود اکتشاف‌گران که در سال گذشته بالاترین حجم اکتشافات را از سال ۲۰۱۵ به این طرف داشتند در سال ۲۰۲۰ به این روند ادامه دهند.

به گزارش ایسنا، بررسی شرکت مشاوره "ریستاد انرژی" نشان می‌دهد که با وجود رشد احساسات ضدنفت، شرکت‌های نفت و گاز سال میلادی گذشته معادل ۱۲.۲ میلیارد بشکه نفت و گاز جدید کشف کردند که بالاترین رکورد در چهار سال گذشته محسوب می شود و بیشترین اکتشافات جدید مربوط به بخش فراساحلی بود.

این آمار نشان می‌دهد که جنبش ضدنفت تاثیر محسوسی روی اکتشاف نداشته و تحلیلگران یک سال عالی دیگر در خصوص اکتشاف نفت و گاز بیشتر را برای سال ۲۰۲۰ پیش بینی می‌کنند.

موضوعی که در خصوص اکتشافات نفتی ۲۰۱۹ بر سر زبان‌هاست، اکتشافات نفتی شرکت اکسون موبیل در گویان است. اکسون موبیل به همراه شرکت هس کورپ و CNOOC به تنهایی یک دهم اکتشافات نفتی جهان در سال ۲۰۱۹ را در گویان کشف کردند.

در مجموع ذخایر نفتی که در گویان توسط اکسون و شرکت Tullow کشف شد، حدود ۱۵ درصد از کل اکتشافات نفت مرسوم در سال میلادی گذشته به حساب آمد. کشف قابل توجه بعدی در روسیه بود که شرکت گازپروم معادل ۱.۵ میلیارد بشکه نفت در دریای کارا در بلوک‌های روسانوسکی و نیارمیسکی در پیرامون شبه جزیره یامال کشف کرد. سایر اکتشافات قابل توجه نفت مرسوم در موریتانی، ایران و قبرس بود.

سال ۲۰۲۰ و فراتر از آن

خاورمیانه امسال در زمینه اکتشافات فراساحلی حضور پررنگی خواهد داشت. طبق گزارش "ریستاد انرژی"، پیش بینی می‌شود افزایش چشمگیری در هزینه اکتشافات فراساحلی در خاورمیانه مشاهده شود. انتظار می‌رود امارات متحده عربی با یک میلیارد دلار هزینه تا سال ۲۰۲۵، بزرگترین هزینه را در این بخش داشته باشد و پس از آن ترکیه با هزینه ۳۵۰ میلیون دلار برای اکتشاف نفت و گاز فراساحلی قرار می‌گیرد.

بزرگترین اکتشافگران سال ۲۰۲۰ ابرغول‌های اروپایی توتال، اکوئینور، شل و انی خواهند بود در حالی که بزرگترین اکتشاف‌گران سال ۲۰۱۹ شرکتهای اکسون موبیل، هس کورپ، CNOOC و توتال بودند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، با وجود پیشنهادهایی برای ممنوعیت حفاری، شکایت علیه شرکتهای نفتی بزرگ، اعتراضات گروه‌های ضد نفتی، خرابکاری در خطوط لوله و انتقادات فعالان محیط زیستی و توقف تامین مالی سوخت‌های فسیلی از سوی موسسات مالی، تولید و اکتشاف نفت و گاز به روال معمول در سال ۲۰۱۹ انجام گرفت و در سال ۲۰۲۰ نیز چنین خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha