• یکشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۸ / ۰۵:۰۵
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98102821899
  • خبرنگار : 71498

برای کشیدن کارت سوخت عجله نکنید

زدن دکمه خروج کافی نیست، نازل را بگذارید!

زدن دکمه خروج کافی نیست، نازل را بگذارید!

غیب‌شدن سهمیه بنزین موضوع داغ این روزهاست که طبق آنچه اعلام شد، تنها راه جلوگیری از آن انتخاب روش درست سوخت‌گیری است؛ در غیر این صورت شاهد کاهش یک تا سه لیتری سهمیه خواهید بود.

به‌ گزارش ایسنا،  یکی از باورهایی که درباره استفاده از دستگاه نازل بنزین وجود دارد، این است که اگر پس از اتمام فرایند سوخت‌گیری، دکمه خروج را بزنید و کارت سوخت را خارج کنید کافی است، اما باید گفت که اینگونه نیست و اگر می‌خواهید ضرر نکنید، حتما باید نازل را در جای خود قرار داده و سپس کارت سوخت خود را خارج کنید.

فاطمه کاهی - سخنگوی شرکت پخش فراورده‌های نفتی - با تایید این موضوع به ایسنا گفت: نحوه درست سوخت‌گیری موضوعی است که تا کنون شرکت پخش به آن تاکید داشته لذا لازم است تا افراد نسبت به این مساله دقت کافی داشته باشند.

به گفته وی، لازم است در ابتدا فرد  کارت را در کارتخوان گذاشته رمز را وارد کرده و سوخت‌گیری را آغاز کند و در پایان سوخت‌گیری نیز نازل را قطع کرده و پس از مشاهده علامت و پیغام  "کارت خود را بردارید"  کارت خود را خارج کند که در این صورت هیچ سهمیه‌ای از افراد کم نمی‌شود.

او علت کم شدن سهمیه بنزین را در صورت عدم رعایت این مراحل جلوگیری از تخلف دانست و افزود: اگر این سیستم پیش بینی نمی‌شد، وقتی فرد کارت را خارج می‌کرد، تا هر میزانی می‌توانست سوخت‌گیری کند، بدون این‌که از سهمیه او کاسته شود؛ به همین دلیل برای جلوگیری از چنین مواردی این طرح در سامانه اجرا شده است.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با تاکید بر اینکه این موضوع یکی از شرایطی است که ایمنی سیستم را برای جلوگیری از تخلف افزایش می‌دهد، تصریح کرد: اگر در حین سوخت‌گیری، فرد کارت سوخت خود را بیرون بیاورد، ممکن است بین یک تا ۳.۹۹ لیتر از سهمیه سوخت وی کم شود اما اگر کارت را حین سوخت‌گیری خارج نکند، هیچ اتفاقی نمی‌افتد و نیاز به هیچ محاسبه ای نیست.

از بامداد روز جمعه ۲۴ آبان، بنزین سهمیه‌بندی شد و بر این اساس قیمت بنزین معمولی سهمیه‌ای (ماهانه ۶۰ لیتر برای خودروهای شخصی) از قرار هر لیتر ۱۵۰۰ تومان، قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه‌ای از قرار هر لیتر ۳۰۰۰ تومان و قیمت بنزین سوپر نیز از قرار هر لیتر ۳۵۰۰ تومان تعیین شد.

کنترل مصرف سوخت با توجه به میانگین بالای مصرف سوخت، افزایش توان صادرات، مبارزه با قاچاق سوخت و اختصاص منابع حاصل از مدیریت مصرف به مردم به ویژه اقشار ضعیف و کم‌درآمد به صورت مستقیم و نیز کاهش آلودگی هوا در کلانشهرها و شهرها از جمله اهداف اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین اعلام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۰-۲۹ ۱۱:۵۳

...، خب شخصی که بنزین می‌زند قاعدتا ابتدا نازل را در جای خود قرار می‌دهد و بعد به سراغ کشیدن کارت و حساب کردن مبلغ بنزین می‌رود. به نظرم تیتر خوبی نیست، حداقل تا الان دیده نشده که کسی اول کارت را بکشد بعد نازل را بگذارد...

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۲۹ ۱۲:۰۸

توضیحات قانع کننده نیست. اگر کسی کارت سوخت را زودتر از موعد خارج کند منطقا سیستم باید عملیات را قطع کند نه این که فرد را جریمه کند.

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۲۹ ۱۴:۲۴

همش کلاهبرداریه چرا کم میشه ؟ چرا اضافه نمیشه ؟ ...

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۲۹ ۱۴:۳۰

ضعف در پیاده سازی چنین سیستمی از نظر من که یک برنامه نویسم خیلی مشهوده یا اینکه شاید از نا اگاهی عده ای به بهانه جلوگیری از تخلف دزدی میشه

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۳۰ ۱۶:۰۶

فقط تو این مملکت همیشه در حال کم شدن است همه چیز چرا ۱لیتر اضافه نمیشه

avatar
۱۳۹۸-۱۱-۱۱ ۰۶:۱۶

من امشب تمومه مراحل سوخت رو به خوبی انجام دادم اما باز هم از سهمیم کم کردن .

avatar
۱۳۹۸-۱۱-۳۰ ۲۲:۳۷

چرا بعد از سهمیه بندی اینجوری شد؟ قبلا" که خبری از پیمانه و کم شدن بنزین نبود، یعنی تا جایی که میتونن از حلق ملت میزنن.