محمدپناه در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه هشت هزار بافنده تحت پوشش این شرکت است و امر بافت فرش را انجام می دهند، گفت: بیشتر بافندگان این شرکت در منازل خود مشغول به کار هستند و سفارشات را در منزل تکمیل می کنند.
وی با اشاره به کاهش صادرات فرش به علت تحریم های اعمال شده اظهارکرد: این شرکت برای اینکه بتواند محصولات خود را به راحتی به فروش برساند امر توسعه فروشگاه های خود در داخل کشور را در دستور کار قرار داده است.
محمدپناه تصریح کرد: این شرکت در حال حاضر 12 فروشگاه دارد که بر تعداد آن ها افزوده خواهد شد.
وی در ارتباط با سرمایه گذاری این شرکت در خراسان شمالی برای تولید فرش دستباف اظهارکرد: در برخی از مناطق باید امر بهبافی صورت بگیرد تا بتوان فرش های مورد نظر این شرکت در این منطقه تولید شود.
مدیر عامل شرکت سهامی فرش ایران تاکیدکرد: منطقه مرزی راز و جرگلان یکی از مناطقی است که می تواند به خوبی سفارشات این شرکت را انجام دهد اما مشکلی که وجود دارد این است که آن ها همیشه برای خود فرش را تولید کرده و به فروش می رساندند و تمایلی به کار کردن در مجتمع ها نیز ندارند.
وی تصریح کرد: بنابراین باید قالب کار را در این شهرستان برای ارائه پذیرش تغییر داد تا آن ها نیز بتوانند از این سفارشات منتفع شوند.
محمدپناه گفت: در حال حاضر شرکت سهامی فرش ایران 22 شعبه داردکه نزدیک ترین شعبه به این استان، خراسان رضوی است.
انتهای پیام
نظرات