"محمد طاهری" در گفتوگو با ایسنا اجرای شبکه و تصفیه خانه فاضلاب شهر سیرجان را یکی از پروژههای بزرگ شرکت آب و فاضلاب در این شهر دانست و افزود: با توجه به اینکه ۷۰ تا ۸۵ درصد منابع آب شرب شهرستان سیرجان به فاضلاب تبدیل و به وسیله چاههای جذبی به سفرههای آب زیرسطحی تزریق و عملا از چرخه مصرف خارج میشود، تجدید فاضلاب استفاده شده میتواند راهکار مناسبی برای تامین بخشی از آب مورد نیاز باشد و بازچرخانی پساب حاصل از اجرای طرح فاضلاب در توسعه صنعتی اقتصادی حوزه شهرستان نیز نقشی اساسی دارد.
وی با بیان اینکه اجرای پروژه فاضلاب و پساب حاصل از تصفیه فاضلاب میتواند به حفظ منابع محدود آب کمک موثری کند، ادامه داد: ممانعت از بالا آمدن سطح آبهای زیرزمینی و جلوگیری از آلودگی آبهای زیرزمینی و منابع آب شرب و در نهایت تحقق اصل ۵۰ قانون اساسی مبنی بر حفاظت از محیط زیست از دستاوردهای این طرح است.
طاهری گفت: در همین راستا پروژه اجرای شبکه جمع آوری و تصفیه خانه فاضلاب شهر سیرجان در سال ۱۳۹۵ با سرمایه گذاری ۳۸۵ میلیارد تومان، اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب شهر سیرجان و ساخت تصفیهخانه با مشارکت سرمایهگذاری شرکت کیمیا آبرسان یاور زمین آغاز شده است.
وی افزود: طبق قرارداد منعقد شده بین شرکت کاریز و شرکت آب و فاضلاب استان کرمان، اجرای شبکه فاضلاب شهری سیرجان به متراژ ۳۸۸ کیلومتر در فاز اول و در مجموع ۶۴۷ کیلومتر در تمام معابر شهر و همچنین احداث تصفیهخانه فاضلاب با دبی خروجی ۶۰۰ لیتر بر ثانیه در دستور کار این شرکت قرار گرفته است .
مدیرعامل شرکت آبفای استان کرمان در زمینه اشتغالزایی پروژه فاضلاب شهر سیرجان گفت: در زمان اجرای پروژه فاضلاب در سیرجان، برای بیش از ۷۵۰۰ نفر اشتغالزایی شده که از این تعداد ۲۱۵۰ نفر بهصورت مستقیم و ۵۳۷۵ نفر بهصورت غیرمستقیم مشغول بهکار میشوند.
طاهری در ادامه پیشرفت اجرای پروژه فاضلاب در سیرجان را مناسب ارزیابی کرد و افزود: در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد شبکه فاضلاب در این شهر اجرا شده و پیشبینی میشود تا خرداد سال آینده فاز اول آن به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام
نظرات