به گزارش ایسنا، از آنجا که اخبار نسل جدید اینترنت ۵G در گوشه و کنار جهان منتشر شده و کاربران بسیاری نیز در انتظار اجرای آن هستند، کشورهای زیادی با همکاری بزرگترین اپراتورهای اینترنت و غولهای تکنولوژی در جهان درصدد برقراری این نسل جدید از اینترنتاند.
حالا بر اساس تازهترین اخبار و گزارش های منتشر شده از سوی کارشناسان و تحلیلگران چینی، در سال ۲۰۲۰ میلادی بالغ بر ۲۰ درصد از گوشی های هوشمند میان رده مجهز به قابلیت پشتیبانی از نسل پنجم اینترنت همراه موسوم به شبکه ۵G خواهند بود.
آنها بر این باورند که انقلاب شبکه ۵G بسیار سریعتر از حد تصور ما در حال رخ دادن است که تا حد زیادی به لطف تلاش شرکتهای مخابراتی، اپراتورها و غولهای تکنولوژی بوده است.
بسیاری از شرکت های تولیدکننده موبایل در سال های اخیر هم زمان با تلاش برای توسعه زیرساخت های لازم برای برقراری و راه اندازی شبکه ۵G به سمت و سوی توسعه و تولید گوشی های هوشمند با قابلیت پشتیبانی از نسل پنجم ارتباطات سیار روی آورده اند که به نظر می رسد هر روز تعداد مدل های گوشی با این امکانات بیشتر شود.
این کارشناسان در ادامه پیش بینیهای خود اعلام کرده اند که ۲۰ درصد از گوشی های هوشمند میان رده با قیمت زیر ۳۰۰ دلار معادل دو هزار یوان نیز از شبکه ۵G پشتیبانی خواهند کرد و این رقم تا سال ۲۰۲۱ میلادی به بالغ بر یک پنجم کل گوشی های هوشمند در تمام بازارهای جهانی خواهد رسید.
بسیاری از کشورهای جهان که از جمله مهمترین آنها میتوان به ایالات متحده آمریکا، استرالیا، کره جنوبی، ژاپن و بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی اشاره کرد، زیرساختهای مربوط به برقراری و راه اندازی این شبکه مخابراتی را فراهم آورده و غولهای تکنولوژی و اپراتورهای متعددی نیز در آنها تلاش میکنند تا به توسعه اینترنت ۵G بپردازند و بستر کافی و لازم برای بهرهمندی کاربران از خدمات پرسرعت این نسل جدید از شبکه همراه و مخابراتی مهیا کنند.
اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامهای را برای توسعه تیم ارتباطات بینالمللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن (IMT-۲۰۲۰) آغاز کرد. در نتیجه رسماً یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک بدنبال برقراری و راهاندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵G در کشورهای مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریکا، استرالیا و غیره هستند و از تواناییها و برنامههای خود در این زمینه رونمایی میکنند.
انتهای پیام
نظرات