سرهنگ مهدی قاسمی در این خصوص گفت: با بررسی پروندههای متشکله در پلیس فتا استان، اخیراً مشاهده شده سودجویان سایبری با سوءاستفاده از سهلانگاری شهروندان در استفاده از تجهیزات هوشمند و عدم رعایت فاکتورها و مؤلفه های امنیتی توسط متصدیان و ارائهدهندگان این نوع اینترنتها، اقدام به هتک حیثیت از کاربران فضای مجازی میکنند.
وی هشدار داد: هنگامی که به یک شبکه اینترنتی متصل می شوید، مدیر آن شبکه به راحتی می تواند به اطلاعات گوشی یا تبلت شما دسترسی داشته باشد و کارهای شما را در شبکه رصد کند، بنابراین تا جایی که امکان دارد، به شبکههای قابل دسترس و باز، متصل (Connect) نشوید.
این مقام انتظامی افزود: افراد حتیالمقدور در زمان استفاده از اینترنتهای wifi عمومی نظیر بوستانها، هتلها و... که از امنیت بالایی برخوردار نیستند، از موبایل بانک خود استفاده نکرده و اپلیکیشنها و برنامههای پرکاربرد را دانلود و نصب نکنند و اگر تصاویر خصوصی در تجهیزات هوشمند همراه خود ذخیره کردهاید به اینگونه اینترنتها متصل نشوید.
رئیس پلیس فتا بوشهر توصیه کرد: در زمان استفاده از اینگونه اینترنتها و اگر نیاز ضروری به عملیات اقتصادی اینترنتی دارید، از رمزهای یکبار مصرف استفاده کرده و از دانلود و نصب نرم افزارهای جذاب و رایگان که امکان هرگونه نصب فایل مخرب و جاسوسی و هک بر روی تجهیزات هوشمند همراه شما را تسهیل میکند، پرهیز نمایید.
این مسئول به مراکز ارائهدهنده اینگونه اینترنتها نیز توصیه کرد که با استفاده از نظر کارشناسان متخصص و در صورت نیاز مشورت با همکاران ما در پلیس فتا، نسبت به ارتقاء و افزایش ایمنی این بسترها اقدام تا مردم عزیز با خاطری آسودهتر از آن استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی پلیس فتا بوشهر، سرهنگ قاسمی تاکید کرد: شهروندان میتوانند انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق وبسایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارشهای مردمی با همکاران ما در میان بگذارند.
انتهای پیام
نظرات