• پنجشنبه / ۱۲ دی ۱۳۹۸ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 98101208769
  • خبرنگار : 71591

توسعه شبکه ۵G ناجی اریکسون می‌شود؟

توسعه شبکه ۵G ناجی اریکسون می‌شود؟

به باور بسیاری از کارشناسان، توسعه شبکه ۵G در جهان می‌تواند فرصت خوبی اریکسون را به عرصه فعالیت‌های مخابراتی بازگرداند.

به گزارش ایسنا، شرکت اریکسون که یکی از بزرگترین غول‌های تکنولوژی و اپراتورهای مخابراتی در جهان به شمار می‌رود،  در سال‌های اخیر تحت تاثیر عوامل مختلفی همچون ظهور و فعالیت های روزافزون شرکت چینی هواوی با رکود مواجه شده است و از رونق و شکوه سال‌های قبل آن کاسته شده است.

بر اساس گزارش وب سایت trefis، حالا کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری برآورد و اعلام کرده اند که توسعه زیرساخت‌های لازم برای برقراری نسل پنجم اینترنت همراه موسوم به شبکه ۵G فرصت خوبی برای بازگشت اریکسون به عرصه فعالیت های مخابراتی و ارتباط سیار به شمار می رود و این شرکت در خصوص هوشمندی مدیران و اتخاذ سیاست های درست قادر خواهد بود به راحتی گوی رقابت را از سایر رقبای قدرتمند خود نظیر هواوی و نوکیا برباید.

در سال‌های اخیر یکی از فعال‌ترین و بزرگترین شرکت‌های مخابراتی جهان، شرکت چینی هواوی است که به اتهام جاسوسی از کاربران و مقامات آمریکایی و همکاری با دولت چین با تحریم، محدودیت و فشارهای متعددی روبرو شده است و برخی از متحدان دولت ایالات متحده آمریکا نیز تصمیم گرفته‌اند از همکاری با آن برای توسعه شبکه ۵G سر باز زنند.  

پیشتر نیز کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری پیش‌بینی کرده بودند که عدم همکاری با هواوی کشورهای مختلف را از بهره‌مندی از شبکه ۵G عقب خواهد انداخت و آنها را با مشکلات متعددی روبرو خواهد کرد.  

کشورهای بسیاری در سراسر جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، چین، کره جنوبی، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی و غیره با همکاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵G هستند و در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داده‌اند.

بسیاری از بزرگترین شرکت‌های مخابراتی و اپراتورهای فعال در جهان نظیر نوکیا، اریکسون،  هواوی،  ال جی،  اسپرینت و غیره به شدت در حال رقابت برای راه‌اندازی نخستین شبکه اتصال به اینترنت نسل پنجم ۵G هستند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha