• پنجشنبه / ۱۲ دی ۱۳۹۸ / ۰۸:۲۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98101208742
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

دبیرکل انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان:

در تأیید صلاحیت‌ها بازتر عمل شود تا مشارکت بالا رود

در تأیید صلاحیت‌ها بازتر عمل شود تا مشارکت بالا رود

ایسنا/اصفهان دبیرکل انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: نظام اسلامی باید در تأیید صلاحیت‌ها بازتر عمل کند تا مردم با گزینه‌های متفاوت و با عقاید گوناگون روبرو شوند و برای شرکت در انتخابات رغبت بیشتری پیدا کنند.

ساجد سهرابی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص بزرگ‌ترین چالش پیش روی انتخابات ۹۸ و راهکار غلبه بر آن، اظهار کرد: هم‌اکنون کشور و نظام اسلامی درگیر یک سری از بحران‌های داخلی و خارجی هستند. تحریم‌ها سبب به وجود آمدن مشکلات اقتصادی و در نتیجه بحران داخلی شده‌اند و این امر سبب نارضایتی بخشی از مردم شده است. نظام اسلامی برای اینکه بتواند انتخابات مجلس را از این چالش عبور دهد باید در تأیید صلاحیت‌ها بازتر عمل کند تا مردم با گزینه‌های متفاوت و با عقاید گوناگون روبرو شوند و برای شرکت در انتخابات رغبت بیشتری پیدا کنند.

وی افزود: بنابراین اگر طیف‌های مختلف تأیید صلاحیت شوند مشارکت مردم در انتخابات اسفند بالاتر می‌رود، اما در کل نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی از میزان مشارکت مردم در انتخابات پیش رو کرد.

دبیرکل انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان، گفت: وضعیت و اوضاع داخلی کشور تا حد زیادی بستگی به سیاست خارجی دارد، پس سیاست داخلی و خارجی قابل تفکیک از یکدیگر نیستند. سیاست داخلی و اقتصاد پیرو سیاست خارجی است و اگر اقتصاد یک کشور بخواهد تغییرات زیادی کند باید سیاست خارجی آن کشور تغییر کند. تأیید صلاحیت کاندیداها که به آن اشاره شد یک امر مقطعی است و نکته مهم تغییر دیدگاه‌ها در سیاست خارجی است.

سهرابی در پاسخ به این سؤال که نقش تریبون‌های عمومی مانند صدا و سیما در گرم کردن فضای انتخابات، چیست؟ تصریح کرد: سیاست داخلی و اقتصاد کشور هم‌اکنون دچار مشکلات زیادی است و این مشکلات به قدری زیاد است که صدا و سیما و هر فردی که سابقاً کاریزمایی در بین مردم داشت نمی‌توانند تأثیرگذاری زیادی داشته باشند. مردم اول به خودشان و کفِ جامعه نگاه می‌کنند و بعد به صدا و سیما و افراد دیگر. بنابراین همان‌طور که اشاره شد باید در تأیید صلاحیت‌ها بازتر عمل شود تا مردم بهتر در انتخابات شرکت کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که انتخابات پیش رو با انتخابات سال‌های گذشته چه تفاوت‌هایی دارد، گفت: افراد شاخصی که نگاه منتقدانه به اوضاع کشور داشتند و تحول‌خواه هستند برای انتخابات دوم اسفند ثبت نام نکرده‌اند و بیشتر افراد طیف محافظه‌کار هستند که کاندیدا شده‌اند. بنابراین تفاوت این انتخابات با انتخابات‌های گذشته این است که افراد شاخص جریان‌های تحول‌خواه در این انتخابات حضور پر رنگی ندارند. راهکار خروج از این وضعیت برای تحول خواهان این است که بتوانند جامعه مدنی را قوی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha