"محسن جلالپور" شامگاه سه شنبه دهم دیماه در جلسه کارگروه علم و فناوری استان کرمان با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور اظهار کرد: نگران آفت هایی هستیم که سه دهه بخش خصوصی را درگیر کرد و ما را به جایی رسانده که در زمینه های متعدد گرفتار هستیم، در عرصه جدید دانش بنیانها نیز اتفاق بیفتد.
وی با اشاره به اینکه سه آفت جدی هر عرصه جدیدی را تهدید می کند، افزود: نباید در مجموعه کارها و فعالیت های اینگونه دنبال توسعه بی رویه باشیم.
جلالپور تصریح کرد: پول پاشی آفت دیگر است و هرکس فکر می کند باید از این پول سهمی بگیرد و خود این موضوع در دراز مدت باعث ضربه سنگین به این حوزه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه ورود مجموعه های دولتی و خصولتی به شرکت های دانش بنیان آفت دیگر است، گفت: در ۶ سال گذشته در بحث دانش بنیان وقت زیادی گذاشته شده و باید دقت شود که دوباره در این عرصه که می تواند بخش خصوصی با توسعه پایدار و متکی به خود، متکی به مغز، خلاقیت و نه به منابع کشور و دولت کار کند، مسیر بی راهه ای نرود.
رییس سابق اتاق بازرگانی استان کرمان گفت: براساس پژوهشی که صورت گرفته متراژ و مساحت فضاهای مسقف صنعتی ایران از آلمان بیشتر است و همین مسئله شهرک های صنعتی و واحدهای ما را درگیر کرده است.
خواستار ایجاد کارخانه نوآوری در کرمان هستیم
به گزارش ایسنا، دکتر"محمدمهدی زاهدی" نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه درخواست حمایت برای ایجاد کارخانه نوآوری کرمان را داریم، گفت: همچنین لازم است منطقه ویژه علم و فناوری یا هر عنوان دیگری در این موضوع در کرمان ایجاد شود زیرا استان کرمان پتانسیل را دارد که اقتصاد دانش بنیان را چه در پارک علم و فناوری و چه در دانشگاه تحصیلات تکمیلی محقق کرد و به عنوان قرارگاه اقتصاد دانش بنیان در کشور فعالیت کند.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر این اتفاق بیفتد اثرات اجتماعی و حتی تبعات امنیتی و سیاسی منطقه را به هم می زند و نیازمند همکاری مسئولان برای تامین زیرساخت ها است تا با این اقدام تا سال ۱۴۰۴ بتوانیم به جایی برسیم بسیاری از محصولات مورد نیاز داخل کشور و کشورهای منطقه را تامین و ارزآوری کرده و پاسخ دندان شکنی نیز به تحریم ها بدهیم.
انتهای پیام
نظرات