• سه‌شنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98101007320
  • خبرنگار : 71605

در کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت مطرح شد

افزایش برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه/برپایی نمایشگاه دستاوردهای صنعت برق

افزایش برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه/برپایی نمایشگاه دستاوردهای صنعت برق

رئیس چهاردهمین کنفرانس حفاظت اتوماسیون در سیستم‌های قدرت از رشد دو برابری مقالات ارسالی به این کنفرانس نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: در این دوره همچنین وجهه بین‌المللی افزایش یافته و ارتباط صنعت و دانشگاه قوی‌تر شده است. 

به گزارش ایسنا، حسین عسکریان در افتتاحیه و روز نخست "چهاردهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت" که امروز در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، اظهار کرد: تا چهار سال پیش کنفرانس فقط در بخش حفاظت برگزار می‌شد و در حال حاضر با بخش اتوماسیون ادغام شده و رونق بیشتری پیدا کرده است. نخستین کنفرانس در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد و سال گذشته نیز سیزدهمین دوره کنفرانس در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده است. 

وی با اشاره به قوی‌تر شدن وجهه بین‌المللی کنفرانس و ارتباط صنعت و دانشگاه در چهاردهمین دوره برگزاری، گفت: ۲۶ غرفه بزرگ و متوسط حضور پررنگی در نمایشگاه دستاوردهای صنعت برق که در محل دانشگاه برگزار می‌شود، دارند. همچنین تعداد میزگردها و کارگاه‌های آموزشی از ۴ به ۱۴ افزایش یافته است. 

رئیس چهاردهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون سیستم‌های قدرت، تعداد مقالات ارسال شده به این کنفرانس را قریب به ۲۰۰ مقاله و حدود دو برابر سال گذشته اعلام کرد و گفت: میزگردی بعد از ظهر امروز (۱۰ دی ماه)، با حضور ترکیبی از صنعتگران و اساتید و در قالب دو جلسه با موضوعات چالش اتوماسیون در صنعت برق و بومی‌سازی آن برگزار خواهد شد. 

علت پذیرفته نشدن همه مقالات، محدودیت ظرفیت کنفرانس بود؛ نه ضعف علمی! 

حسین حسینیان، دبیر چهاردهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت با بیان اینکه حضور حدود ۳۵۰ عضو مدعو رسمی علاوه بر مدعوان  خودمان، نشان از استقبال پررنگ از کنفرانس امسال دارد، از شرکت‌های دولتی و خصوصی حامی این کنفرانس تشکر کرد و افزود: از حدود ۲۰۰ مقاله، ۴۷ مورد را مورد بررسی قرار دادیم؛ ۳۰ مقاله به صورت شفاهی و ۱۶ مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود و ۱۱ کارگاه و دو میزگرد نیز در کنار این‌ها ارائه خواهد شد. 

وی ادامه داد: با این حال از کسانی که تنها به خاطر محدودیت زمانی و نه ضعف علمی، مقاله‌شان بررسی نشده است، عذرخواهی می‌کنیم. 

دبیر چهاردهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت، افزود: مقالات از ساعت ۳ بعد از ظهر ارائه شده و سه کارگاه مختلف نیز امروز محل بحث و جدل همه ما خواهد بود. همچنین نمایشگاه این کنفرانس نیز در محل گنبد سبز دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد. 

حسینیان خاطرنشان کرد: حفاظت و اتوماسیون مجموعه‌ای از تفکرات در حوزه نرم‌افزار و سخت‌افزار است که در کنار هم قرار می‌گیرد و خوشبختانه توانایی علمی در بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به نحوی است که می‌تواند مشکلات صنعت برق را پاسخگو باشد. 

به گزارش ایسنا، چهاردهمین کنفرانس حفاظت اتوماسیون در سیستم‌های قدرت با هدف ارائه آخرین دستاوردهای این صنعت ۱۰ و ۱۱ دی ماه در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر پلی تکنیک تهران برگزار می‌شود. محورهای این کنفرانس «حفاظت شبکه‌های هوشمند الکتریکی»، «کاربرد مفاهیم اینترنت اشیا در حفاظت سیستم‌های قدرت»، «سیستم‌های حفاظتی ویژه»، «پایش، کنترل و حفر گسترده سیستم‌های قدرت»، «اثرات تولیدات پراکنده در حفاظت سیستم‌های قدرت»، «امنیت سایبری در سیستم‌های حفاظتی»، «مکان‌یابی خطا در شبکه‌های انتقال و توزیع»، «نگهداری، تعمیرات و بهره‌برداری سیستم‌های حفاظت»، «سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در سیستم‌های حفاظتی»، «کاربرد سیستم‌های نوین مخابراتی در حفاظت شبکه‌های قدرت»، «سازگاری الکترومغناطیسی در سیستم‌های حفاظتی» و «سیستم زمین و سیستم حفاظتی» هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha