• سه‌شنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۸ / ۰۰:۵۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98101006985
  • خبرنگار : 71591

صنعت خودرو زیر تیغ تکنولوژی!

صنعت خودرو زیر تیغ تکنولوژی!

به نظر می‌رسد که بکارگیری تکنولوژی‌های نوین در صنعت خودروسازی، مشاغل فعال در این حوزه را به شدت تهدید خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، به گفته بسیاری از کارشناسان فعال در حوزه خودرو، گسترش روزافزون و به‌کارگیری تکنولوژی‌های نوین بخصوص در زمینه توسعه خودروهای خودران و الکتریکی موجب تغییر و تحولات بزرگی در صنعت خودروسازی شده و به همین علت نیز سال ۲۰۱۹ سال خوبی برای کارکنان و کارگران فعال در کارخانه های خودروسازی نبوده است چراکه شرکت های بزرگی همچون جنرال موتورز، آئودی، مرسدس بنز و غیره به منظور کاهش هزینه‌های خود، اقدام به تعدیل نیروهای انسانی خود کردند و بدین ترتیب بسیاری از کارگران این کارخانه‌ها شغل خود را از دست داده و اخراج شدند.   

این کارشناسان همچنین برآورد و اعلام کرده‌اند که صنعت خودرو در سال‌های آینده نیاز کمتری برای توسعه و تولید خودروهای جدید همچون الکتریکی و خودران خواهد داشت چراکه خودروهای برقی قطعات کمتری نسبت به خودروهای درون سوز دارند. در نتیجه نیروی انسانی کمتری نیز برای تولید قطعات آن نیاز است.    

بر اساس بیانیه‌های منتشر شده از سوی خودروسازان، بالغ بر ۸۰ هزار نفر از کارگران فعال در این صنعت که بیشتر آنها در کشورهای آلمان، ایالات متحده آمریکا و انگلستان بوده اند، از کار بیکار شده و شغل خود را از دست داده اند. البته انگلستان بیشتر تحت تاثیر برگزیت با مشکلات مختلفی در صنعت خودروسازی مواجه شده است. از جمله شرکت هایی که به تعطیلی کارخانه های خود و همچنین تعدیل نیرو در این کشور اقدام کردند، می توان به هوندا و جگووار لندروور اشاره کرد.  

بر اساس گزارش وب سایت Automotive News Europe، آئودی نیز ماه پیش اعلام کرد که تا سال ۲۰۲۵ میلادی حدود ۹ هزار و ۵۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. مرسدس بنز نیز تقریبا مشابه همین زمان بندی به منظور سرمایه گذاری بیشتر روی خودروهای الکتریکی از تعدیل نیروی ۱۰ هزار نفری خود خبر داده است. نیسان موتورز نیز در خبر مشابهی اعلام کرده می خواهد هزینه های خود را به شدت کاهش دهد که یکی از مهم ترین اقدامات آن تعدیل نیرو خواده بود.

پیشتر نیز نتایج تحقیقات و نظرسنجی های قبلی نشان می داد بالغ بر ۴۱ درصد از شرکت های فعال در بریتانیا از توسعه زودهنگام و سریع فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی واهمه دارند چراکه بر این باورند که این فناوری‌ها تا پنج سال آینده جای منابع انسانی، کارشناسان، متخصصان و تمامی تجهیزات موردنیاز آنها را خواهد گرفت و به عبارتی دیگر هوش مصنوعی در آینده‌ای نزدیک موجب از بین رفتن تجارت و کسب و کار آنها خواهد شد.  

در نظرسنجی‌های دیگری که در سراسر جهان صورت گرفته است، می‌توان نتیجه گرفت که میلیون نفر از کارمندان و کارشناسانی که در حوزه مختلف در شرکت‌های جهان مشغول بکارند، نیز تحت تاثیر توسعه هوش مصنوعی قرار خواهند گرفت و شغل خود را از دست خواهند داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha