• دوشنبه / ۹ دی ۱۳۹۸ / ۰۷:۰۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98100906084
  • خبرنگار : 71498

چه‌کنیم از سهمیه بنزین کم نشود؟

چه‌کنیم از سهمیه بنزین کم نشود؟

استفاده از کارت سوخت راه‌ و روش خود را دارد که اگر به‌درستی اجرا نشود، ممکن است صاحب کارت را دچار خسارت کند؛ به همین دلیل بارها توصیه شده تا شهروندان نسبت به استفاده درست این کارت هوشیار باشند.

به‌گزارش ایسنا، ممکن است برای شما اتفاق افتاده باشد که هنگام سوخت‌گیری یک یا دو لیتر از سهمیه کارت سوخت شما کاسته شود که علت این امر طبق گفته‌های فاطمه کاهی - سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی - تنها استفاده نادرست از کارت سوخت است.

وی با تاکید بر این‌که لازم است تمام مالکان خودرو نسبت به استفاده دقیق از کارت سوخت هوشیار باشند، به ایسنا گفت: میزان کاهش  بسته به پیمایشی که توسط دستگاه صورت می‌گیرد، متفاوت است اما ممکن است گاهی به علت استفاده نادرست از کارت یک یا دو  لیتر میزان سهمیه کاهش یابد.

سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی با بیان این‌که علت این مساله این است که وسط عملیات سوخت‌گیری کارت خارج می‌شود، اظهار کرد: به محض این‌که سوخت‌گیری انجام و نازل سر جایش  قرار گرفت، قطع‌کن نازل فعال می‌شود و پیام "لطفا کارت خود را بردارید" روی صفحه مانیتور ظاهر می‌شود که اگر فرد در این زمان کارت خود را خارج کند، هیچ مشکلی به وجود نمی آید.

کاهی با بیان این‌که این فرایند نیز همچون عملیات بانکی است که اگر فرد وسط عملیات کارت خود را خارج کند، عملیات با موفقیت انجام نمی‌شود، تصریح کرد: توصیه ما این است که حتما پس از ظاهر شدن عبارت "لطفا کارت خود را بردارید"، به خروج کارت خود اقدام کنند چراکه در غیر این صورت، ممکن است یک یا دو لیتر کاهش سهمیه برای فرد اتفاق بیفتد و علت این است که هنوز ارتباط  قطع‌کن نازل با سامانه برقرار نشده است.

نحوه صحیح سوخت‌گیری با کارت سوخت در جایگاه‌ها

درباره نحوه صحیح سوخت‌گیری تاکید شده که ابتدا کارت سوخت را داخل کارتخوان قرار دهید، سپس رمـز چهار رقمی آن را وارد کنید، نازل را برداشته و سوخت‌گیری را آغاز کنید،‌ بعد از اتمام سوخت‌گیری، نازل را به‌درستی سر جای خود قرار داده و پس از مشاهده پیام «کارت را بردارید» کارت سوخت خود را از کارتخوان خارج کنید. متقاضیان توجه کنند که از برداشتن کارت سوخت از کارتخوان قبل از قرار دادن نازل در جای خود، جدا باید خودداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۹ ۰۸:۰۲

سلام وقتی به جای بنزین هوا به ملت می فروشند چه باید کرد...................

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۹ ۱۳:۰۱

با سلام بهترین ومنطقی ترین و عاقلترین کار تک نرخی و آزاد کردن بنزین است هرکس به اندازه توان مالیش از بنزین استفاده کند و کارت وسهمیه و....همشان فساد آور هستند

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۹ ۱۸:۳۲

بعد اونوقت پولدارایی مثل تو حالشو ببرن

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۹ ۱۶:۴۷

... به همین دلیل بارها توصیه شده تا شهروندان نسبت به استفاده درست این کارت هوشیار باشند.... ، متن فوق که عینا در گزارش درج شده ، قابل تامل است چرا که مسئولیت کاهش سهمیه به نظر من بر عهده برنامه نویس هایی است که تمام حالت ها و موارد ممکنه را که افراد معمولی ( تاکید میشود افراد معمولی کم سواد و گاها بیسواد ) در زدن بنزین انجام میدهند پیش بینی نکرده اند