سید محمد قائم کاظمی، در دیدار اعضای جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد با نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری افزود: نقش و جایگاه جهاد دانشگاهی در شرایط تحریم و در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب ستودنی و دارای اهداف و برنامه های خاصی است.
وی اظهار کرد: براساس نیازهای کشور اگر جهاد دانشگاهی بخواهد کار بزرگی انجام دهد نیاز به حمایتهای ویژه دارد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات دانشگاههای کشور کمبود ارتباط مستمر صنعت و دانشگاه است که جهاد دانشگاهی با مطالعات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و علمی خود سعی می کند این ارتباط تنگاتنگ و دوسویه را بین دانشگاه و صنعت ایجاد کند و تا کنون تلاش های خوبی در این زمینه انجام شده است.
کاظمی با بیان اینکه آذرماه سال گذشته که مسئولیت جهاد دانشگاهی استان را برعهده گرفتم حدود ۱.۵میلیارد تومان بدیهی داشته ایم، تصریح کرد: تراز مالی این واحد به منفی ۷۰۰ میلیون تومان رسیده بود.
وی ادامه داد: با رایزنی های صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه کشور در سال گذشته یک میلیارد تومان اعتبار اخذ کردهایم که به صورت ۱۰۰درصد تخصیص یافت. در همین راستا برای راه اندازی مرکز گیاهان دارویی و فرآوری و تولید عسل تجهیزات آزمایشگاهی خریداری کردهایم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: همچنین طی سالجاری حدود ۲ میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات اداری به این واحد اختصاص داده شد که مبادله این اعتبار انجام و به صورت ۱۰۰ درصد تخصیص یافت.
کاظمی با اشاره به اجرای ۳۱ طرح فناورانه از سوی جهاد دانشگاهی با حمایت صندوق توسعه ملی تاکید کرد: از این تعداد، ۲ طرح دانش بنیان شامل تولید آفت کشهای گیاهی با منشا گیاهی با اعتباری بالغ بر ۲میلیارد تومان و تولید داروهای دامی با منشاء گیاهی با اعتباری به مبلغ ۴.۵ میلیارد تومان به این استان واگذار شد.
وی اظهار کرد: زمین مورد نظر این دو طرح خریداری شده که با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی کشور اجرا خواهند شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در سطح استان در حوزههای پژوهشی، آموزشی، اشتغال و فرهنگی فعالیت می کند، گفت: مرکز تخصصی دستبافهای داری، مرکز تولید و بسته بندی عسل، مرکز تخصصی گیاهان دارویی و مرکز درمانی از جمله مراکز حوزه پژوهش این نهاد در استان هستند.
کاظمی افزود: در حوزه آموزش در دو بخش کوتاه مدت و بلند مدت فعالیت داریم که آموزشهای بلند مدت ما در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و آموزشهای کوتاه مدت ما شامل آموزشهای تخصصی، آزاد و ضمن خدمت است.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: این نهاد انقلابی در حوزه فرهنگی فعالیتها و مراکز خوبی دارد که از جمله این مراکز خبرگزاری ایسنا و ایکنا و مرکز افکارسنجی ایسپاست.
گفتنی است که جهاد دانشگاهی از سال ۸۰ در استان کهگیلویه و بویراحمد ایجاد و راه اندازی شده است.
انتهای پیام
نظرات