• پنجشنبه / ۵ دی ۱۳۹۸ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 98100503871
  • منبع : نمایندگی مازندران

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خبر داد

امضا تفاهم‌نامه‌ برای پیگیری راه دسترسی به کاخ صفی‌آباد بهشهر

امضا تفاهم‌نامه‌ برای پیگیری راه دسترسی به کاخ صفی‌آباد بهشهر

ایسنا/مازندران وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از امضا تفاهم نامه‌ای ما بین وزرات متبوع خود با وزرات اطلاعات جهت پیگیری راه دسترسی به کاخ صفی‌آباد بهشهر خبر داد.

علی اصغر مونسان عصر امروز در حاشیه بازدید از  مجموعه تاریخی کاخ صفی‌آباد بهشهر با بیان اینکه تفاهم نامه‌ای ما بین وزرات مطبوع خود با وزرات اطلاعات جهت پیگیری راه دسترسی این مجموعه امضا شده است، اظهار کرد: ایجاد کاربری مناسب برای این مجموعه تاریخی در شهرستان بهشهر از ضروریات است.

وی تصریح کرد: مازندران از ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری برخوردار است و می‌توان با مرمت و بازسازی این مجموعه تاریخی شرق مازندران را به قطب گردشگری تبدیل کرد.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینکه تمام تلاش این است تا توزیع مناسب و یکنواخت گردشگری در کشور داشته باشیم، خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای ایام نوروز  فراهم شده است و مقاصد جدید گردشگری و محصولات هر منطقه به مردم معرفی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha